Voor blijvende verandering

Onbewuste Drijfveren
Maassluis

Wil jij verandering of inzicht in bepaalde situatie(s)? Maak dan een afspraak voor een opstelling!

Soms lopen we in ons leven tegen diverse problemen aan die onoplosbaar lijken. Vaak gaat het om problemen die in onze jeugd zijn ontstaan en voortkomen uit patronen en overtuigingen die al vele generaties in de familie aanwezig zijn. Misschien ervaar je 'lasten' die waarschijnlijk helemaal niet van jou zijn! Die 'draag' je voor jouw familiesysteem.

Wat mag je verwachten?:

Na of tijdens een opstelling krijg je inzicht in de patronen of overtuigingen die ervoor zorgen dat jij niet kan komen daar waar jij zou willen zijn. (bijvoorbeeld op gebied van familie, werk, relaties, geld, boosheid of angsten)

Elk mens beweegt zich in verschillende systemen per dag. Je gezin van herkomst, in je huidige gezin/relatie, je schoonfamilie, op je werk, in jouw straat en vereningsleven. Zomaar een paar voorbeelden. In het systemische werk wordt er gewerkt zonder oordeel en met feiten, niet met verhalen. 

Systemischwerk of een opstellingen kan je individueel doen maar ook in groepen. Voel wat voor jou het beste aanvoelt.

Voel jij het verlangen om eens goed naar een vraagstuk in jouw leven te kijken, wil jij blijvende verandering?

Bel/app/mail mij, ook als je meer info mocht willen hebben. Of kijk verder op mijn website, onbewustedrijfveren . nl

ps. voor een opstelling kom je alleen en laat je jouw familie lekker thuis!

Nu ook:
Opstelling in je lijf: een bijzondere krachtige manier van opstellen.
Jij ligt comfortabel op de massagetafel en ondergaat een opstelling op cel niveau!
Kom het ervaren (als je durft :-))

Over Onbewuste Drijfveren

Leuk dat je dit leest! 

Mijn naam is Hugo van der Geest en gediplomeerd begeleider van familie- en organisatieopstellingen. Een opstelling is een mooie en krachtige manier als je verandering wenst maar dat niet wil lukken. Door het ondergaan van een opstelling maak je jouw onbewuste drijfveren, bewust. Dit zorgt voor inzicht, rust en begrip. 

Daarnaast ben ik ook gediplomeerd masseur in verschillende massages.

Na jarenlang in het familiebedrijf werkzaam geweest te zijn en een aantal ingrijpende dingen op het privevlak meegemaakt te hebben, ging ik nadenken wat ik nu met mijn leven verder wilde gaan doen. Ik ben toen verschillende opleidingen gaan volgen om te onderzoeken wat ik wel of niet wilde maar ook zeker voor persoonlijke ontwikkeling. Op die weg kwam ik het mooie werk van familieopstellingen tegen. Wat een mooie manier om het onbewuste, bewust te maken! 

Tijdens deze reis kwam ik er ook achter dat ik mijn werk alleen voor het geld deed en dat ik er geen energie meer uithaalde. Uiteindelijk heb ik mijn bedrijf verkocht en mij gespecialiseerd in het begeleiden van opstellingen en geven van intuïtieve massages.

Bezoek gerust eens mijn website:  onbewustedrijfveren . nl 


Hugo van der Geest

Hugo van der Geest

Boogertstraat 2
3141 VN Maassluis

Voor blijvende verandering