Familie opsteller | Systemisch Coach | Body Mind Release therapeut |

SandraHeemskerk.nl
Monster

Bij mij vind jij een luisterend oor, waarbij ik spiegelende vragen stel, zodat jij weer in beweging komt.

Heb jij het gevoel dat je vast loopt?

Soms heb je periodes in je leven dat je vastloopt binnen je relatie, gezin- / familiesysteem, werk of in sociale contacten.

Merk je op dat je hierdoor last krijgt van spanningsklachten, stress, vermoeidheid, piekerende gedachten en lukt het je niet meer om jezelf daarin te begrenzen of grenzen te stellen?

Dat geeft helemaal niets! Iedereen kent wel periodes in zijn leven dat je het even niet meer weet en behoefte hebt aan een beetje begrip, sturing en ondersteuning.

Soms heb je behoefte aan een onafhankelijk luisterend oor die jou met begrip hoort.

Bij mij, Sandra Heemskerk, kan ik jou daarbij helpen om weer grip te krijgen op je gedachtes, de juiste passende stappen weer te nemen en vanuit persoonlijk leiderschap keuzes te maken.

Bij mij vind jij een luisterend oor, waarbij ik spiegelende vragen stel zodat jij weer in beweging komt.

Over SandraHeemskerk.nl

Mijn motto is dat je oor en oog voor de ander hebben. Het samen op reis gaan en van elkaar leren. Soms kom je op een punt in je leven dat je de regie kwijt bent, fijn als er dan iemand is die met jou samen de regie weer kan terugvinden. Als Body Mind Release therapeut  en familie opsteller wil ik deze reis met jou aangaan.

Ik ben afgestudeerd maatschappelijk werker en heb jarenlange ervaring binnen het justitiele kader. Ieder mens bewandelt zijn eigen levenspad en soms heb je een ander nodig om mee op te wandelen. Samen bekijken wij welke afslag jij in je leven wil en kan nemen om weer door te kunnen wandelen. 

Stel je voor dat je je leven start met een volle ballon, vol met positieve gevoelens. Het mandje onder de ballon heeft een kleine hoeveelheid ballast, welke je meegekregen heb van je ouders en hun levens. Dat mandje is niet zwaar en jouw ballon zit nog vol positiviteit. De ballon en mand stijgen mooi de lucht in en kunnen alles vanaf een afstand goed bekijken.

In de loop van je leven doe je ervaringen op die impact op je hebben. Die ervaringen zorgen voor angstige gevoelens en overtuigingen. Deze gevoelens gaan zich nestelen in de mand en je ballon is wat positiviteit kwijtgeraakt. Maar gelukkig nog voldoende om te kunnen blijven vliegen.

In je leven als kind, puber en volwassenen blijf je situaties meemaken die impact op je hebben. Soms heeft dit grote gevolgen en soms wat minder. De impact zorgt ervoor dat je aan die situaties negatieve overtuigingen en gevoelens koppelt. Deze overtuigingen willen deze situaties niet opnieuw meemaken. Wanneer je in een soortgelijke situatie terechtkomt zullen je overtuigingen er alles aandoen om dat gevoel niet nog een keer mee te maken. Ze zetten als het ware hun hakken in het zand en jij komt geen stap verder.

Ondertussen is jouw ballon vol positieve gevoelens steeds verder leeggelopen. Iedere keer wanneer jij een negatieve ervaringen opdoet, verlies je wat van jouw positieve gevoelens.

De ballon kan niet meer stijgen en jij kan het leven niet meer van bovenaf in alle rust gadeslaan. Doordat de ballon niet meer omhoog komt, bekijk je jouw leven, omgeving en de wereld nog maar door een klein spleetje. Je kan het niet goed meer overzien en mist de helicopterview.

Je bekijkt als het ware jouw leven, omgeving en de wereld steeds meer vanuit negatieve overtuigingen. De positieve gevoelens ben je een beetje kwijtgeraakt of zijn tijdelijk geblokkeerd.

Gelukkig kan je de opgedane ballast in je leven weer loslaten en de positieve gevoelens weer terughalen. Hierdoor kan je weer positief in het leven staan en trek je weer positiviteit aan. Het lukt je om jouw leven weer vanuit de helicopterview te bekijken in plaats door het spleetje te veroordelen.


SandraHeemskerk.nl

Sandra Heemskerk


Monster

Lid van beroepsvereniging

Familie opsteller | Systemisch Coach | Body Mind Release therapeut |