Coaching, counseling, interventies en nazorg voor verslaafden en hun naasten

MUDELLI & MUDELLO
Naaldwijk

MUDELLI & MUDELLO begeleiden samen het hele systeem. MUDELLI begeleidt naasten van verslaafden door middel van coaching & training. MUDELLO verzorgt interventies, verslavingscounseling en nazorg voor de verslaafde.

Het is verwarrend op het moment dat je te maken hebt met verslaving. Zowel de verslaafde als ook de naasten lijken ieder in hun eigen gevecht verwikkeld te zijn tegen de verslaving. Daar waar het houden van nog sterk gevoeld wordt, lijkt de liefde steeds verder weg en het begrip voor elkaar steeds moeilijker te worden.

Wendy & Robert van MUDELLI & MUDELLO hebben deze strijd zelf ook gevoerd. Met hulp van anderen en door de juiste suggesties op te volgen is een leven in herstel mogelijk.

MUDELLI biedt verschillende mogelijkheden om naasten te helpen patronen te doorbreken. Zoals bijvoorbeeld het onlineprogramma 'Doorbreek de negatieve spiraal'. Een 1 op 1 programma is ook mogelijk, evenals een groepsprogramma. Er zijn ook gratis mogelijkheden, zoals het e-book, een inspiratiesessie of de besloten Facebookgroep HULP VOOR NAASTEN VAN VERSLAAFDEN 

MUDELLO verzorgt interventies, verslavingscounseling en nazorg voor de verslaafde. 

Samen zijn we dus in staat om het gehele systeem te begeleiden in hun weg van herstel.

Wat past bij jou? Voel je vrij om contact op te nemen en te zien wat ik voor je kan betekenen. We kijken er naar uit om jou te ontmoeten en je te helpen jouw kracht te ontdekken. Je bent van harte welkom!

 

Over MUDELLI & MUDELLO

In 2017 koos Robert ervoor om zijn problematische gebruik aan te gaan pakken. Dat was natuurlijk super, maar ook heel verwarrend. Dit was voor ons de start van één grote verandering. Robert leerde dat hij 1 ding moest veranderen. En dat was ALLES!

Wendy kreeg ook in de gaten dat niet alleen Robert iets te doen had, maar zij ook! Ze kwam erachter dat ze eigenlijk een gezamenlijk probleem hadden. Het werd voor haar duidelijk dat ze zo makkelijk koos voor de verkeerde dingen. Ze was er namelijk van overtuigd geraakt dat het prima was om extreem voor Robert te zorgen en hem van alles uit handen te nemen. Ook dacht ze dat het heel normaal was om zo te piekeren over de toekomst en alle zorgen uit het verleden. Ze was totaal op hem gefocust en had al van alles geprobeerd om hem te laten stoppen met gebruiken. Ze had geen idee hoe ze een duidelijke grens kon stellen. Dat moest echt anders!

Toen Robert uit de kliniek kwam hebben we alles op alles moeten zetten om uit te zoeken of we nog wel samen verder wilden. Er werd nu niet meer gebruikt, maar dat maakte nog niet dat alle problemen waren opgelost. We hebben allebei aan onszelf gewerkt, maar ook aan ons samenzijn.

Het is zo fijn dat we zo veel hebben geleerd over verslaving, overmatig gebruik en gedragsverandering. Hier willen we graag andere verslaafden en hun naasten ook bij ondersteunen.

 

 

 


MUDELLI & MUDELLO | Coaching, counseling, interventies en nazorg voor verslaafden en hun naasten

Wendy Enthoven & Robert Drosterij

Meidoorn 42
2671 PN Naaldwijk

Coaching, counseling, interventies en nazorg voor verslaafden en hun naasten