Coaching & training voor naasten van verslaafden

MUDELLI | Coaching & training voor naasten van verslaafden
Naaldwijk

MUDELLI begeleidt naasten van verslaafden door middel van coaching & training. MUDELLI werkt nauw samen met MUDELLO die interventies, verslavingscounseling en nazorg voor de verslaafde verzorgt. Samen begeleiden we het hele systeem.

Het is heel zinvol om zicht te krijgen op je eigen patronen in relatie tot de verslaafde. De ander kan je niet veranderen. Je manier van denken en reageren op de ander wèl!

MUDELLI biedt verschillende mogelijkheden om je te helpen patronen te doorbreken. Hiervoor bied ik verschillende naastenprogramma's aan. Zoals bijvoorbeeld het onlineprogramma 'Doorbreek de negatieve spiraal'. Een 1 op 1 programma is ook mogelijk, evenals een groepsprogramma. 

Er zijn ook gratis mogelijkheden. Je mag natuurlijk altijd het gratis e-book aanvragen waarin je 7 tips krijgt voor hoe je als naaste het beste met de verslaafde om kan gaan. Een gratis inspiratiesessie of het bijwonen van informatieochtend kan al helpen. Je mag ook lid worden van de besloten facebookgroep 'Doorbreek de negatieve spiraal' voor naasten van verslaafden.

MUDELLI heeft een unieke samenwerking met MUDELLO. MUDELLO verzorgt interventies, verslavingscounseling en nazorg voor de verslaafde. Samen wij we dus in staat om het gehele systeem te begeleiden in hun weg van herstel.

Wat past bij jou? Voel je vrij om contact op te nemen en te zien wat ik voor je kan betekenen. Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten en je te helpen jouw kracht te ontdekken. Je bent van harte welkom!

Over MUDELLI | Coaching & training voor naasten van verslaafden

Mijn naam is Wendy Enthoven en ik woon in het Westland. Ik ben getrouwd met Robert en hij is verslaafd. In 2017 zag Robert in dat hij zijn verslaving, na jaren van proberen, zelf niet onder controle kon krijgen. Hij heeft hulp gezocht en is sinds die tijd in herstel en leeft een abstinent leven. Dat is natuurlijk fantastisch en ik ben heel dankbaar dat wij het samen nu zo goed hebben. Dat is echter niet zonder slag of stoot gegaan. Toen Robert in de kliniek zat, werden zijn destructieve patronen duidelijk voor mij. De schrok was echter groter toen ik er achter kwam dat ik ook verstrikt was geraakt in ongezonde patronen. Verslaving is met recht een familieziekte, die voor mij heel zichtbaar werd. 

Ik ben zo blij dat verslaving mijn leven in is gekomen. Wat in het begin heel verdrietig was, heb ik om kunnen zetten in een enorme ontwikkeling. Mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik voel nu in elke vezel van mijn lijf wat ik te doen heb. Vanuit mijn opleidingen en ervaringsdeskundigheid wil ik het stigma van verslaving doorbreken en hulp bieden aan familie en vrienden, of te wel de naasten van verslaafden. Ik weet wat het is waar zij doorheen gaan, ik ben er zelf geweest. En ik weet wat er voor nodig was om een betere en gelukkigere versie van mezelf te worden. Ik zie het leven zonnig tegemoet, want ik weet dat het kan, of je geliefde verslaafde nog gebruikt of niet!

 


MUDELLI | Coaching & training voor naasten van verslaafden

Wendy Enthoven

Meidoorn 42
2671 PN Naaldwijk

Coaching & training voor naasten van verslaafden