Cor van Ruijven  -  CvR VISIE
05okt
Cursus
Training Vertrouw meer op je gevoel Nieuw!
Cor van Ruijven - CvR VISIE
Westland
Deze training is bedoeld voor mensen die willen leren meer te vertrouwen op hun gevoel en voor mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen.
Reiki Westland
10okt
Cursus
Reiki 1 cursus
Reiki Westland
Reikicentrum Zijn in Den Haag
Rust, Ontspanning, Balans maar ook Inzichten, Bewustwording en Heling. dit alles kan je ervaren met Reiki. je kan als je wil er een spirituele beoefening van maken. iets wat je jouw lifestyle wil maken. Reiki Westland voor cursus en verdieping.
Susanne | SUE Coaching
15okt
Cursus
Access Barsclass (kinderen zijn ook welkom!)
Susanne | SUE Coaching
De Lier
Een dag vol plezier, ontspanning en tools om makkelijker met prikkels om te gaan! Je leert een energetische ontspanningstechniek die je bij jezelf, thuis en bij anderen toe kunt passen. Tel: 14876096
Praktijk Heerenvliet
15okt
Cursus
uit de verst(r)ikking met je narcistische ouder/partner
Praktijk Heerenvliet
Wateringen
Lijd je onder een moeder/vader/partner, die altijd de mooiste, interessantste of zelfs de zieligste wil zijn? Wil je uit haar/zijn manipulatief web stappen en ben je het zat om als bron van aandacht, bewondering en voeding te dienen?
La Vida Geboortebegeleiding Westland
31okt
Cursus
Cursus zwangerschapsyoga
La Vida Geboortebegeleiding Westland
's-gravenzande (heenweg)
Na het volgen van deze cursus zwangerschapsyoga ga jij met een boost aan positiviteit en (zelf)vertrouwen uitkijken naar de geboorte van je, (jullie) kindje.
Stap in je Leven!
02nov
Cursus
Reis door je chakra's
Stap in je Leven!
Naaldwijk
Waar loop jij tegenaan in je leven? Als een chakra te snel of te langzaam werkt heeft dit invloed op ons welbevinden, lichamelijk en mentaal. Wanneer je in balans bent zit je beter in je vel, je bent energieker en je weet beter wat je wilt.
Praktijk Heerenvliet
05nov
Cursus
Familieopstelling -nog enkele plekken voor representanten
Praktijk Heerenvliet
Heerenvliet , Wateringen
Loop je steeds weer tegen dezelfde dingen aan? Zit je vast in patronen of is er een familielid waarmee de relatie moeizaam is? Een familieopstelling is een prachtige manier om zichtbaar, voelbaar en ervaarbaar te maken.
Reiki Westland
06nov
Cursus
De Vrouw in het Licht, het Ligt in de Vrouw
Reiki Westland
Kwintsheul
Wie ben ik als vrouw? Ben ik in contact met mijn vrouw-zijn? Waar zetelt mijn vrouwelijke kracht? Wat betekent mijn vrouwelijke kracht voor deze wereld? dit gaan we onderzoeken en ervaren in de workshop De Vrouw in het Licht het Ligt in de Vrouw.
Zensa Yoga & Coaching
06nov
Cursus
Stilte ochtend
Zensa Yoga & Coaching
Naaldwijk/ De Lier
Stilte is iets wonderlijks. Stilte brengt rust in het denken, de emoties en het lichaam. Eindelijk de aandacht voor jezelf! Als alles uiteindelijk tot rust komt, kun je inspiratie ontvangen, golven van geluk en momenten van dankbaarheid.
Antoinette van Elswijk
22nov
Cursus
Eerstegraads Reiki Cursus Naaldwijk
Antoinette van Elswijk
Naaldwijk
Wil je ook Reiki leren? Reiki is voor iedereen toegankelijk. Je hebt geen vooropleiding of een specifieke vaardigheid nodig. Reiki leren, kun je zien als een cadeau aan jezelf.