Praktijk Heerenvliet
21mei
Cursus
Familieopstelling -nog enkele plekken voor representanten
Praktijk Heerenvliet
Heerenvliet , Wateringen
Loop je steeds weer tegen dezelfde dingen aan? Zit je vast in patronen of is er een familielid waarmee de relatie moeizaam is? Een familieopstelling is een prachtige manier om zichtbaar, voelbaar en ervaarbaar te maken.
Nancy Vijverberg
24mei
Cursus
Making Headspace
Nancy Vijverberg
Online
In Making headspace begeleid en inspireer ik vrouwen die willen groeien als persoon en tegelijkertijd op zoek zijn naar meer rust in hun hoofd, om DIT op een simpele manier te bereiken.
Reiki Westland
25mei
Cursus
Teken/schrijf workshop Hartweerspiegeling
Reiki Westland
's-gravenzande (heenweg)
Teken/schrijf workshop Hartweerspiegeling. Benieuwd hoe jouw Hart er op dit moment uitziet? kom dan eens kennismaken met deze creatieve manier van "zichtbaar" worden.
Regenboog Klankschalen
31mei
Cursus
Zelfheling met Klankschalen, vervolgcursus, middag of avond
Regenboog Klankschalen
Monster, Westland
Verdiep jouw verbinding met jouw klankschaal en met jeZelf. Leer beter in je kracht te staan met behulp van je klankschaal. Versterk jouw systeem van lichaam, ziel en geest!
Stap in je Leven!
01jun
Cursus
Reis door je chakra's
Stap in je Leven!
's-gravenzande
Waar loop jij tegenaan in je leven? Als een chakra te snel of te langzaam werkt heeft dit invloed op ons welbevinden, lichamelijk en mentaal. In balans zit je beter in je vel, je bent energieker en je weet wat je wilt. Je kan goed je grens aangeven.
Antoinette van Elswijk
19jul
Cursus
Eerstegraads Reiki Cursus Naaldwijk
Antoinette van Elswijk
Naaldwijk
Wil je ook Reiki leren? Reiki is voor iedereen toegankelijk. Je hebt geen vooropleiding of een specifieke vaardigheid nodig. Reiki leren, kun je zien als een cadeau aan jezelf.