Breek uit je comfortzone!

Breekweek Westland is een week in de herfstvakantie vol workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en gezondheid voor jongeren van 16-22 jaar. Meedoen is gratis. Je kunt je alleen inschrijven of samen met vrienden.

Waar wil jij in groeien?

De breekweek kent een actief en uitdagend programma. Schrijf je snel in voor de workshops die jou aanspreken, want vol=vol! De inschrijflink vind je bij de workshopbeschrijvingen.

Programma

Frequently Asked Questions (FAQ)

Moet ik de hele week meedoen?

Nee hoor, de workshops tijdens de Breekweek worden los van elkaar aangeboden. Je kunt er dus voor kiezen om voor 1 workshop in te schrijven of voor meerdere.

Hoe schrijf ik me in?

De inschrijflink voor de workshops vind je bij de workshopbeschrijvingen. Voor iedere workshop waar je aan mee wilt doe, vul je een apart inschrijfformulier in.

Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn inschrijving

Het kan zijn dat de bevestiging in de spam is beland. Mocht je die daar ook niet zien, mail dan naar nicole AT bewustwestland DOT nl

Moet ik me alleen inschrijven?

Iedereen tussen de 16-22 is welkom, dus schrijf je vooral met je vrienden in. Het is wel de bedoeling dat iedereen een apart inschrijfformulier invult.

Waarom is Breekweek Westland gratis?

Breekweek Westland wordt gefinancierd vanuit de Jeugd aan Zet-regeling van Gemeente Westland. Vanwege deze subsidie is deelname aan de workshops gratis.

Waar worden de workshops gegeven?

De workshops zijn op verschillende locaties in het Westland. Bij de workshopbeschrijvingen vind je de details over de workshop.

Moet ik een coronabewijs tonen?

Nee, er wordt niet naar een coronabewijs gevraagd. Iedereen is welkom.

Ik ben 15 of 23, mag ik meedoen?

Stuur even een mailtje naar Nicole Gregoire, coördinator van Breekweek Westland nicole AT bewustwestland DOT nl dan kijken we wat er mogelijk is.

Waar kan ik meer informatie vinden?

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Nicole Gregoire, coördinator van Breekweek Westland nicole AT bewustwestland DOT nl

 

Breekweek Westland is een initiatief van Bewust Westland in samenwerking met Gemeente Westland