13okt 2024
ACUPUNCTUUR bij sportblessures

Praktijk ACUPUNCTUUR Wim Voorbij
Honselersdijk

Sportblessures en Acupunctuur. Wat kan Acupunctuur bij sportblessures? daar gaat de lezing over. Na ontstaan blessure direct behandelen heeft fenomenaal effect. Binnen 24 uur kan dit het herstel versnellen. Je voorkomt veel. Hoe dit kan.

Sportblessures en Acupunctuur. 

Wat kan Acupunctuur bij sportblessures? daar gaat de lezing over. Na ontstaan blessure direct behandelen heeft fenomenaal effect. Binnen 24 uur kan dit het herstel versnellen. Je voorkomt veel. Hoe dit kan. Kom luisteren.

Ook na stoten tegen deurkastjes, tenen tegen een stoelpoot, vallen met de fiets. Uitleg wat Acupunctuur hier kan doen volgt in de lezing.

Veel ongemak is te voorkomen. Kijk eens naar de bokser die veel stoten moet incasseren. Vaak lees je op teletekst of je hoort het op het journaal, dat een bokser na 2 dagen in coma is geraakt na een bokswedstrijd. Acupunctuur had dit kunnen voorkomen. Hoe dan?  op de lezing uitleg.

Een jongen knalt letterlijk tegen de doelpaal. Op de rug van zijn vader komt hij de praktijk in. Hij was 13 en zou 2 dagen later een selectiewedstrijd spelen, maar zijn knie he??  Ik gaf aan dat ik enkele naaldjes moest zetten, waar hij tegenop zag. Toch liet hij het maar toe, omdat de kans dat hij die selectiewedstrijd zou spelen nu nul was. Na de behandeling liep hij hard op de lopende band.en 2 dagen later werd hij geselecteerd voor het Noord-Hollands jeugd elftal onder 14 jaar.

Wilt u weten hoe dit kan, kom gerust naar die lezing op 13 oktober -GEZONDHEIDSBEURS BEWUST WESTLAND

Informatie

13 okt 2024 | Lezing Acupunctuur en Gezondheid op 9 september
14.00 - 14.30
0,00 GRATIS GEZONDHEIDSBEURS *BEWUST WESTLAND*

Waar?

Kantine SV. HONSELERSDIJK
DE STRIJPHORST 2
2675 WN Honselersdijk

ACUPUNCTUUR bij sportblessures