16aug 2024
Retraite Offline

Hilda van der Burgh
Doornspijk

Ontsnap aan de Drukte en Herontdek Jezelf op de Prachtige Veluwe

Voel je je overweldigd door de hectiek van het dagelijkse leven? Hunker je naar een moment van rust, bezinning en herverbinding met jezelf en de natuur? Dan is onze exclusieve, kleinschalige offline retraite op de Veluwe precies wat je nodig hebt.

Wat je kunt verwachten:

???? Diepe Verbinding met de Natuur: Ontwaak te midden van de serene bossen, wandel langs schilderachtige paden en adem de zuivere lucht in. De Veluwe biedt een ongeëvenaarde kans om je zintuigen te prikkelen en de schoonheid van de natuur te ervaren.

????‍♂️ Innerlijke Rust en Balans: Door middel van begeleide meditaties, yoga en mindfulness-oefeningen help ik je om je geest tot rust te brengen en je lichaam te ontspannen.

???? Digitale Detox: Sluit je aan bij een kleine groep van gelijkgestemden en laat je smartphone en andere digitale afleidingen thuis. Dit is jouw kans om echt aanwezig te zijn in het moment, zonder de constante ruis van technologie.

✨ Zelfontdekking en Groei: Neem deel aan inspirerende workshops en persoonlijke reflectiesessies die je helpen om dieper in jezelf te graven, je doelen te verduidelijken en nieuwe perspectieven te ontdekken.

???? 1-op-1 Coaching: Profiteer van persoonlijke coaching sessies waarin we dieper ingaan op jouw individuele behoeften en doelen. Ontvang op maat gemaakte begeleiding die je helpt om concrete stappen te zetten richting een vervuld en evenwichtig leven.

???? Hoofd-Huidmassage: Ontspan volledig met een verkwikkende hoofd-huidmassage. 

???? Gezonde en Heerlijke Maaltijden: Geniet van voedzame en smakelijke maaltijden, bereid met verse, ingrediënten. 

Informatie

16 aug 2024 t/m 18 aug 2024
13.00 - 15.00
599,00
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?

Veluwe
Verlengde Haerdersweg 5
Doornspijk

Retraite Offline