Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

13jul 2024
Egyptische Godinnenkracht in jouw vrouwenlijn

Feelingfeelings
Den Hoorn

Egyptische Godinnen in jouw vrouwenlijn. Voel jij je verbonden met het oude Egypte en haar wijsheid? In deze workshop ga je de energie van Hathor, Isis, Sekhmet en Ishtar onderzoeken in je vrouwenlijn. Beleef via je voormoeders deze godinnenenergie.

Het Godinnenfestival is een kleinschalig en spiritueel festival van en voor vrouwen en is ontstaan vanuit de behoefte om elke vrouw te laten herinneren dat zij Godin is.  

Vanaf 13.30u is er een sprankelende vrouwenlijnopstelling door Lianne Kortleve en Jessica Bosman. Zij beiden werken ieder op hun eigen manier al jaren met vrouwen, voor vrouwen. Lianne d.m.v. vrouwenlijnopstellingen en groeps- en individuele begeleiding. Jessica middels vrouwencirkels in huiselijke kring. Samen bundelen ze hun magie en presenteren: 

Egyptische Godinnen in jouw vrouwenlijn. Ben jij nieuwsgierig naar de kracht van Egyptische godinnen? Voel jij je verbonden met het oude Egypte en haar wijsheid?   Tijdens deze workshop gaan we de energie van Hathor, Isis, Sekhmet en Ishtar onderzoeken in jouw vrouwenlijn. Voel de invloed en hun kracht. Beleef via je voormoeders hoe deze godinnenenergie jou kan inspireren.

In de workshops, 1-op-1 sessies, marktkraampjes, vegan food, magische muziek en een groep mooie zielen bij elkaar willen we jouw Godinnen bewustzijn aanspreken. Steeds op een nieuwe manier, maar altijd in verbinding met de Godin, ook ín jou. Omdat we al langer weten: we hoeven ons niet langer klein, onzichtbaar en in te houden. Het is tijd, nu meer dan ooit, om de Godin in onszelf (nog  verder) te laten ontwaken. Een dag hier volledig in ondergedompeld te worden, doet je (opnieuw) herinneren aan jouw magie en zie je deze magie ook weerspiegelt in elke vrouw. Laten we elkaar vieren, supporten en upliften. Het oude voorbij. Dat is waar Het Godinnenfestival voor staat.

Informatie

13 jul 2024 | Godinnenfestival, 3 workshops naar keuze. workshops, 1-op-1 sessies, marktkraampjes, vegan food, magische muziek en een groep mooie zielen bij elkaar willen we jouw Godinnen bewustzijn aanspreken.
13.30 - 14.30
85,00 Dit is het tarief voor het festival waar je s middags kunt laven aan de vrouwenlijnopstelling met de

Waar?

locatie Kinderopvang ZON!
Lookwatering 62
Den Hoorn

Contact

Egyptische Godinnenkracht in jouw vrouwenlijn