21jun 2024
Rust in je lijf ! (Access Body Process behandeling)

Susanne | SUE Coaching
Maassluis

Een portie liefde voor je lijf! Gun jezelf even pauze, kom tot rust en ontvang één van de meer dan 70 verschillende lichaamsprocessen.

Een portie liefde voor je lijf!
Gun jezelf even pauze, kom tot rust en ontvang één van de meer dan 70 verschillende lichaamsprocessen. We hebben een "Rust-in-lijf"-dagen gepland voor jou en je lieve lijf. Op deze dag staan Emma en Susanne voor je klaar. Een beetje rust en ontspanning voor jou alleen of samen met een lieve vriendin, je partner, je zus of je kind! Speciaal op rust in je lijf dagen is dit een mooie kans om eens kennis te maken met een energetische behandeling. Kies een dag en een tijdstip via de kalender op de site en plan meteen een afspraakje in.

Ontspan en ontvang...
Een energetisch lichaamsproces ontspant en ondersteunt het zelf helend vermogen van jouw lichaam. Je laat de druk los. Je mag weer ademen. Helen. Ontspannen. Herstellen. Zo krijg je nieuwe ruimte om weer op te bloeien en jezelf te zijn. Er zijn verschillende specifieke lichaamsprocessen mogelijk; bijv. ter ondersteuning van het immuunsysteem, het versterken van je innerlijke kracht, het doorbreken van (familie)patronen, het verminderen van stress en nog veel meer. We kijken ter plekke wat voor jou het meest zal bijdragen.

Hoe?
Schoenen uit, lekker liggen, dekentje erbij en met zacht aanrakingen stroomt de energie door je lijf.

Meer info, data en aanmelden:
Susanne Snoeij | 0614876096

Jouw bijdrage:
Van € 95,- voor € 75,- op een Rust-in-lijf-dag

Informatie

21 jun 2024 | Op afspraak (Kom alleen of met zijn tweetjes!)
09.30 - 18.00
75,00 Van € 95,- voor € 75,- op een Rust-in-je-lijf-dag!

Waar?

SUE Coaching | Maassluis
Noordvliet 19
3142 CH Maassluis

Contact

Rust in je lijf ! (Access Body Process behandeling)