01jun 2024
Holistische sessie aan huis, dagelijks te boeken.

Rijdende Reiki
Westland en omgeving

Een holistische sessie is in te zetten bij tal van hulpvragen op zowel fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch als spiritueel niveau. Als je de oorzaak heelt, in plaats van symptomen te bestrijden, ontstaat er balans en kan de energie weer stromen.

Als mens besta je uit verschillende niveaus -fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel- die jouw geheel vormen. Wanneer één van deze niveaus uit balans is, heeft dat invloed op de andere niveaus.

Hoe ziet een holistische sessie eruit?

We beginnen met een intakegesprek. Door naar jou te luisteren, vragen te stellen en mijn intuïtie te gebruiken, krijgen we samen helder wat de kern van jouw hulpvraag op dat moment is. 

Vervolgens gaan we hiermee aan de slag, waarbij ik van verschillende methodieken gebruik kan maken, zoals systemisch werk, Sedona methode (loslaattechniek), EFT (Emotional Freedom Techniques), Reiki, visualisaties, edelstenen en inzichtkaarten. 

Op deze manier begeleid ik jou op jouw pad van bewustwording en heling. Ik sluit een holistische sessie altijd af met een korte Reiki behandeling om het proces te versterken.

Benieuwd wat ik naast holistische sessies nog meer doe? Bekijk mijn profiel op Bewust Westland of mijn website.

Informatie

01 jun 2024 | Dagelijks te boeken, tijden in overleg
. - .
65,00 per uur

Waar?

bij u/jou aan huis

Westland en omgeving

Holistische sessie aan huis, dagelijks te boeken.