26sep 2024
Training Vertrouw meer op je gevoel

Cor van Ruijven / CvR VISIE
Honselersdijk

In deze training leer je spiertesten in te zetten om m.b.v. de 5 bevrijdingsmethoden je eigen shit in de vorm van blokkaden op te ruimen. Als bewuste ondernemer/ster heb je een extra tool om in te zetten in je eigen praktijk.

Wil je meer kunnen vertrouwen op je gevoel?

Wil je je ballast uit het verleden opruimen?

Heb je de behoefde om je persoonlijk te ontwikkelen?

Door deel te nemen aan de training  Vertrouw meer op je gevoel:

-  Krijg je er meer inzicht in jouw onverwerkte verleden.

-  Kun je met de 5 bevrijdingsmethoden jouw blokkaden oplossen.

-  Kun je je persoonlijk ontwikkelen.

-  En als bewuste ondernemer/ster heb je een extra tool tot je beschikking voor clienten in je eigen praktijk

In deze training  Vertrouw meer op je gevoel leer je spiertesten toe te passen met de O-ring methode. Door toepassing van spiertesten en de 5 bevrijdingsmethoden maak je onbewuste zaken bewust en los je jouw blokkaden op. Wist je dat je je voor zo'n 90% van alles wat er in jou speelt niet bewust bent?

Met behulp van spiertesten krijg je inzicht in je emotionele blokkaden, overtuigingen, chakra onbalansen, zaken die je via je familielijn overgenomen hebt en zaken die je uit vorige levens meegenomen hebt op. In deze training leer je door samen te werken met anderen de 5 bevrijdingsmethoden toe te passen om alle soorten blokkaden op te ruimen. Je krijgt ook ideeen aangereikt om de 5 bevrijdingsmethoden zelfstandig uit te voeren. Na het volgen van deze training is er maandelijks een woensdagavond om hetgeen wat je geleerd hebt toe te blijven passen.

 

Informatie

26 sep 2024 t/m 28 nov 2024 | Deze training bestaat uit 6 donderdagavonden 26 sept, 3, 10, 17 okt en 7 en 28 nov en 1 uur extra ondersteuning. Aanmelden t/m 19 september.
19.30 - 22.00
325,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

De deelnemers krijgen maandag voor de start van de training de locatie gemaild.

Honselersdijk

Training    Vertrouw meer op je gevoel