Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

12apr 2024
Ademcirkel Naaldwijk

VitaMaui
Naaldwijk

Details sessie Locatie: Bliss Open space, Naaldwijk Gratis parkeren op de parkeerplaats voor de deur. Of in de straten rondom de locatie. Kosten: €35,00

Ademcirkel Naaldwijk

Kom in verbinding met je binnenwereld. Verzacht, ontspan en laat los.
Een ademsessie is een reis door je binnenwereld. Je adem vertelt je namelijk van alles over hoe het echt met je gaat, wat er vanbinnen speelt. Adem confronteert, laat emoties stromen en is een spiegel.

Je kunt adem inzetten om te ontspannen, meer energie te hebben, beter met stress om te kunnen gaan en nog veel meer. Tijdens deze sessie leer jij hoe je jouw lichaam en geest kunt sturen met behulp van ademhaling, welk doel je ook voor ogen hebt.

Ademsessie in een groep

Een ademsessie is nooit hetzelfde. Jij en de groep neemt altijd een bepaalde energie mee. Ademen in een groep is verbindend en fijn. Vaak is het makkelijker om in een groep het ritme te volgen en expressie te geven aan de geluiden en bewegingen die je lichaam uitwillen. Ik begeleid de ademsessie met muziek, instrumenten en mijn stem en zorg voor een veilige setting waar jij mag zijn wie je bent.

Tijd: Inloop 19.15, start 19.30-21.30

De avond zelf:

Zorg dat je op tijd aanwezig bent zodat je wellicht nog even naar het toilet kan en wat kan drinken. Zorg ervoor dat je licht gegeten hebt en niet met een volle buik de sessie in hoeft. Trek comfortabele kleding aan en neem eventueel en eigen dekentje of matje mee.

Informatie

12 apr 2024
19.30 - 21.30
35,00
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Bliss Open space

Naaldwijk

Contact

Ademcirkel Naaldwijk