13mei 2024
Rite van de Baarmoeder

Colors of Soul
Maassluis

De Rite is een liefdevol geschenk aan jezelf. Door de energie en heling tijdens de inwijding wordt je vrouwelijke kracht ge(re)activeerd. Ga je je verbinden met jouw zachte centrum van kracht, diepe innerlijke wijsheid en creatie.

De 13de Rite van de Munay Ki is een ritueel voor alle vrouwen. Vrouwen met een baarmoeder en ook vrouwen zonder baarmoeder. Vrouwen met of zonder kinderwens. Alle vrouwen kunnen vanaf het moment van hun eerste menstruatie deelnemen aan de rite.

Een Rite is een liefdevol geschenk aan jezelf. Door de energie en heling tijdens de inwijding wordt je vrouwelijke kracht ge(re)activeerd. Deze vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Veelal dragen we onbewust een stuk pijn, angst en verdriet in onze baarmoeders mee, welke afkomstig is van onze moeder, voormoeders of zelfs van verwondingen uit vorige levens. Ook hebben we in ons huidige leven soms pijn, verdriet of trauma opgelopen wat onze vrouwelijke kracht heeft doen afnemen.

Tijdens de baarmoederheling, waar de Rite van de Baarmoeder een onderdeel van is, maak je contact met je baarmoeder. Ga je je verbinden met jouw zachte centrum van kracht, diepe innerlijke wijsheid en creatie. Met jouw basis; de plek waar jij jezelf kunt dragen én waar je je gedragen weet door je voormoeders, je sisters en Moeder Aarde.

Nu is de tijd aangebroken dat jij je weer mag gaan herinneren wie je werkelijk bent: een prachtige en krachtige vrouw boordevol creatiekracht, die klaar is om gemanifesteerd te worden! 

 

Informatie

13 mei 2024
19.30 - 21.30
65,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Edelstenenwinkel De Verrijking
Dr. Kuyperkade 15
3142 GB Maassluis

Rite van de Baarmoeder