Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

26nov 2023
Adem en ijsbad workshop: herstel vertrouwen in je eigen kracht en een betere toekomst

VitaMaui
's-gravenzande

Duik in een ijsbad en maak kennis met de kracht van ademhaling en koude.

De adem en ijsbad workshops is er om jou te helpen bij het herwinnen van je eigen kracht en vertrouwen in je lichaam. Als ervaren holistisch fysiotherapeut en ademtherapeut begrijp ik de uitdagingen waarmee mensen met chronische klachten dagelijks worden geconfronteerd. Deze workshop is speciaal ontworpen om jou te laten zien dat er hoop is voor herstel en verbetering, buiten de gebaande paden van traditionele behandelingen.

Deze workshop is bedoeld voor diegenen die beperkt worden in hun leven door chronische klachten. Als jij je al lange tijd beperkt voelt door pijn, stijfheid, vermoeidheid en stemmingswisselingen, is deze dag heel waardevol voor jou. Mijn aanpak is gericht op mensen die het vertrouwen in hun lichaam en de zorg zijn verloren en die geloven dat er meer is dan de gangbare behandelmethoden.

Deze workshop combineert twee krachtige elementen – ademwerk en ijsbaden – om een holistische aanpak te bieden die verder gaat dan de reguliere benaderingen. Ik geloof in de aanpak van de échte oorzaak in plaats van het bestrijden van symptomen. Daarvoor hebben we naar het totaal plaatje te kijken. 

Tijdens deze dag werken we aan jouw verlangen weer te kunnen doen wat je het liefst wilt doen. Dit doen we door rust te creëren in jouw lijf, te werken aan het vertrouwen in jouw lijf en mogelijkheden en beperkende overtuigingen te transformeren . 

De afwisseling tussen theorie en praktijk maakt deze ochtend goed vol te houden. Inclusief lichte Lunch. 

*Tijd: 09.30-14.00
*Waar: 's-Gravenzande
*Kosten: €97

Informatie

26 nov 2023
09.30 - 14.00
97,00

Waar?

Wordt nader bekend gemaakt

's-gravenzande

Contact

Adem en ijsbad workshop: herstel vertrouwen in je eigen kracht en een betere toekomst