21okt 2023
Sacred Cacao en microdose traject

GaiaWise
Naaldwijk

Na het ervaren, her-inneren en be-voelen van de Cacao leer je hoe dit medicijn ingezet kan worden in jouw dagelijks leven middels microdosering. Je gaat naar huis met een dosering voor één week en alle ins en outs om deze superfood in te weven!

In ceremonie maak je kennis met het plantmedicijn Sacred Cacao in ceremoniële dosis. Een rauwe onbewerkte biologische Cacao die vele gezondheidsvoordelen en energetische verruiming kent. Ik neem je mee in een ceremonie waar ruimte is voor jou om te zakken in je gronding en van daaruit te verbinden met het hart. Vanuit jouw hart kan de wijsheid, creatie en/of missie die je in je draagt de wereld invloeien.

We verbinden met de Cacao en eren het medicijn voor de kracht en wijsheid die zij bezit. Er is stilte en ruimte om dit te bevoelen, zodat belichaming plaats kan vinden. De kristallen klankschalen zullen helpen om de energetische expansie dieper te ervaren.

Het vuur zal ons helpen onze intentie te bekrachtigen of te transformeren wat ver-loss-ing wenst.

Na het ervaren, her-inneren en be-voelen van de Cacao leer je hoe dit medicijn ingezet kan worden in jouw dagelijks leven middels microdosering. Je gaat naar huis met een dosering voor één week en alle ins en outs die jij nodig hebt om deze superfood succesvol in te weven en de voordelen hiervan te gaan ontdekken.

Informatie

21 okt 2023
12.00 - 17.00
85,00

Waar?

Avalon Healing centrum
Gerberalaan
2671KA Naaldwijk

Sacred Cacao en microdose traject