Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

21sep 2023
Sunset Cacao Cirkel op het strand

We Flow
's-gravenzande

Een avond om samen te komen in verbinding en te vieren: Het leven, de zonsondergang, de zomer, jezelf en de ander, etc. Onder het genot van een kop cacao verbinden we samen dmv meditatie, beweging, muziek, delen en gewoon zijn!

Samenkomen in een cirkel, samen bewegen, in stilte zijn, afstemmen op dezelfde frequentie. De tijd om jezelf te zien, te voelen en ook de anderen te zien voor wie ze echt zijn. Samenkomen in een cirkel is op zich is al zo krachtig en dan op het strand, rond het vuur tijdens de zonsondergang: MAGISCH!

De cacao brengt hierbij een extra dimensie. Cacao werd vroeger gebruikt tijdens ceremonies bij verschillende tribes in midden en zuid-Amerika, zoals de Maya's en de Azteken. Er wordt gebruik gemaakt van ceremoniële cacao paste. In de chocola die wij kennen, is de cacao paste gesplit in cacaoboter en cacaopoeder. Cacaopoeder is het deel wat wij vooral terugvinden in onze chocorepen en drankjes + suiker. Zonde, want juist de cacaoboter bevat heel veel voedingstoffen. Tijdens de ceremonie krijg je cacao in haar puurste vorm, gebrouwen tot een drankje+ medicinale kruiden toegevoegd. Totaal niet te vergelijken met een kopje warme choco, zowel qua smaak als voedingswaarden. De cacao zit vol eiwitten, mineralen, vitamines en meer unieke stofjes. 

Daarnaast is er de spirituele werking van de cacao. Het verdiept je practice, welke dit dan ook mag zijn (meditatie, yoga, dans, muziek, etc.). Het helpt verbinden met je hart, de bron, de aarde, de universe. Het helpt je dieper te zakken in jezelf, de stilte, de creatieve stroom, overgave aan het moment.

Tijdens de ceremonie wordt je meegenomen op een reis. Een reis terug naar jezelf, ondersteund door de aarde en elkaar. 

Informatie

21 sep 2023
18.30 - 20.30
0,00 Deze cirkel is donatie gebaseerd, dus je mag geven wat je wilt geven

Waar?

Het strand bij Elements Beach
Slag Vlugtenburg 5
2691XC 's-gravenzande

Sunset Cacao Cirkel op het strand