Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

01okt 2023
Mannen Cirkel, Brotherhood Westland, iedere maand, bij mooi weer op strand!

Bliss Life - Work / Raymond Vijverberg
Naaldwijk

He mooie Man!Zin om erbij te zijn? Elkaar te ontmoeten?Muziek te maken? Naar elkaar te luisteren? Flink te ademen en te bewegen? en een meditatie te ervaren?Ik heb er zin in om het mannenwerk weer op te pakken. Ik heb er in het verleden al wat zaadjes voo

He mooie Man!

Zin om erbij te zijn? Elkaar te ontmoeten?
Muziek te maken? Naar elkaar te luisteren? Flink te ademen en te bewegen? en een meditatie te ervaren?

 

Ik heb er zin in om het mannenwerk weer op te pakken. Ik heb er in het verleden al wat zaadjes voor geplant en nu is het moment gekomen om er weer in te stappen. Iedere maand wil ik een ontmoeting gaan neerzetten! Jullie eigen inbreng is altijd welkom, we maken de avond samen!

Ik volgde een half-jaartraining MANNENWERK bij Marcel Schut. We hadden daar echt een geweldig groep Brothers. Het is echt mooi om in alle kracht en kwetsbaarheid met mannen samen te zijn. Voorbij alle verhalen en maskers, de conditioneringen en de overtuigingen. Helemaal jezelf kunnen zijn in alle openheid en veiligheid. Dat helpt je bij je authentieke kracht te brengen en je hart en verlangens te gaan leven. Het is heilzaam. En ik wil het graag doorgeven, ik mag daar iets in doen. Voor mij is het zo versterkend en helend.
Het delen in cirkel is echt verheffend. De oprechte woorden gaan vanzelf stromen en je wordt geraakt. We zijn verbonden...

Het leert me ook weer contact maken met de lijn: buik-hart-hoofd en dat is nodig om volledig te gaan leven. Het hoofd voor de focus, het hart voor de passie en de buik voor de intuitie. Een drie-eenheid, die helpt je Waarheid te gaan leven!

Welkom!

Informatie

01 okt 2023 | deur open 19.00 uur
19.15 - 21.30
15,00

Waar?

Bliss Open Space
Kleine Woerdlaan 15 a
2671 CA Naaldwijk

Contact

Mannen Cirkel, Brotherhood Westland, iedere maand, bij mooi weer op strand!