29sep 2023
Epiphora workshop Westland (sept-okt)

VitaMaui
's-gravenzande

Vrijdag 29 september, 13 oktober en 27 oktober. Epiphora workshop van 10.00-12.00 uur Locatie: In het Westland, exacte locatie volgt. Naaldwijk of ‘s-Gravenzande. Prijs: € 250

In een gezond lichaam kan door ziekte of trauma de doorbloeding van je brein flink verstoord raken. Dit is de hoofdoorzaak van onverklaard uitblijvend herstel. Met de Epiphora methode breng je de bloedcirculatie in je brein weer op orde. De oefeningen geven jouw lichaam de herstelkracht die nodig is bij aanhoudende klachten zoals:

– Post Covid Syndroom (Long Covid)
– Post Commotioneel Syndroom
– Chronisch Vermoeidheid Syndroom
– Prikkelbare Darm Syndroom
– Hyperventilatie Syndroom
– Post Whiplash Syndroom
– Fibromyalgie
– Aura-migraine
– Slaapproblemen
– Chronische pijnklachten
– Chronische stress

– Brainfog / hersenmist
– Wazig zien
– Overgevoeligheid voor licht of geluid
– Drukgevoel op je hoofd
– Hoofdhuid- of haarwortelpijn
– Prikkelbare darmen
– Spierpijn
– Een koud lijf
– Kortademigheid
– Tintelingen

De Small group workshop reeks bestaat uit 3 sessies van 2 uur. In deze reeks zorg ik ervoor dat je zelfstandig aan de slag kunt met de Epiphora methode oefeningen. Het is namelijk een zelfgenezingsmethode. Je doet zelf de heling. In de komende sessies werken we aan de puntjes op de i en het verder finetunen van de oefeningen en uitbreiding van de technieken.

Het voordeel van de Small group workshop reeks is dat je je ervaringen kunt delen met lotgenoten. Veel mensen die voor de EM komen voelen zich onbegrepen en eenzaam. Je bent niet de enige die rondloopt met al jouw klachten. Delen en verbinden kan helpen in jouw proces. Daarnaast kan het extra motivatie geven.

Informatie

29 sep 2023 | 13 oktober sessie 2, 27 oktober sessie 3
10.00 - 12.00
250,00

Waar?

Wordt nader bekend gemaakt

's-gravenzande

Contact

Epiphora workshop Westland (sept-okt)