Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

20apr 2023
Yoga reeks 5 weken Back to the Basics


Naaldwijk

Dè cursus voor iedereen die nieuwsgierig is naar yoga, maar twijfelt of het wel iets voor hem/haar is, voor iedereen die meer achtergrond en verdieping zoekt of wanneer je bij elke les afvraagt wat je nu eigenlijk aan het doen bent.. Dan is deze voor jou!

Dè cursus voor iedereen die denkt dat yoga niks voor hun is, maar stiekem toch nieuwsgierig is. Voor iedereen die twijfelt of ze yoga wel “kunnen”, vanwege lichaamsbouw, korte spieren, leeftijd, kracht, etc. En tegelijkertijd is deze cursus voor iedereen die al heel wat yogalessen heeft gevolgd, maar wat meer achtergrond en verdieping zoekt. Kortom, voor iedereen die nieuwsgierig is naar yoga en opzoek is naar een toegankelijke laagdrempelige manier om hier meer over te ontdekken. 

In 5 lessen van 2 uur maak je kennis met yoga, zowel in theorie als in praktijk. We bespreken onder andere de filosofie, geschiedenis, verschillende yogastijlen en meditatietechnieken. Daarna komen we in beweging om zo verschillende yogaposes te ontdekken en te observeren wat jouw lichaam allemaal kan. Op deze manier gaan we erachter komen wat yoga voor jou kan betekenen!

Deze cursus vind plaats in een groep van max 9 deelnemers. Inclusief een online syllabus met meer achtergrond informatie over yoga!

Informatie

20 apr 2023 t/m 25 mei 2023
19.30 - 21.30
150,00 inclusief alle materialen, thee & online syllabus
Maximaal 9 deelnemers.

Waar?

Avalon Healing centrum
Meester Jan Tuningstraat 80
Naaldwijk

Yoga reeks 5 weken Back to the Basics