27mei 2023
Familieopstelling

Praktijk Heerenvliet
Heerenvliet , Wateringen

Loop je steeds weer tegen dezelfde dingen aan? Zit je vast in patronen of is er een familielid waarmee de relatie moeizaam is? Een familieopstelling is een prachtige manier om zichtbaar, voelbaar en ervaarbaar te maken.

 

Een familieopstelling is een prachtige manier om zichtbaar, voelbaar en ervaarbaar te maken wat er in jouw systeem, zoals ons gezin, familie of werk  speelt. Verborgen dynamieken, belemmeringen en verstrikkingen kunnen zich in een opstelling ontvouwen en je krijgt op en diepere laag helderheid en richting rond een vraag of thema waar je mee zit. Uitgangspunt is altijd ons respect voor de orde die geschapen is en de plek die ons daarin toekomt.

Zaken die in (familie-)systemen spelen en invloed op jouw leven kunnen hebben, zijn: familiegeheimen, ernstige ziekten, vroeg of onnatuurlijk overlijden, buitenechtelijke relaties, geweld, etc.

Op basis van de vragenstelling van de inbrenger, werken we met representanten. Je kunt gevraagd worden om in een opstelling de plek van bijv een familielid (van de vraagsteller) in te nemen. Als representant functioneer je als een soort radar die de energie van de ander oppikt in het veld. Je hoeft er geen speciale vaardigheid voor te hebben: het werkt bij  iedereen.

In het doen van een opstelling  - het neerzetten in de ruimte – worden verstoorde verhoudingen zichtbaar. Door de deelnemers letterlijk op een ander plek in de ruimte in te laten nemen, verandert de dynamiek en is dit vaak genoeg, om het proces van heling in gang te zetten en de energie weer te laten stromen.

Representeren is een waardevolle ervaring, je gaat meestal zelf ook met nieuwe inzichten naar huis.

Aanmelding verplicht!  

Informatie

27 mei 2023
10.00 - 14.00
95 euro voor eigen opstelling/ 20 euro als je komt representeren

Waar?

Praktijk Heerenvliet te Wateringen
Heerenvliet 18 A
2291CZ Heerenvliet , Wateringen

Familieopstelling

Wat doe ik nog meer?

Praktijk Heerenvliet
31mrt
Lezing
Gratis lezing: wat is narcisme?
Praktijk Heerenvliet
Wateringen
Wat is narcisme, hoe herken je een narcist, hoe herken je een slachtoffer van narcisme en hoe kom je uit de verst(r)ikking?
Praktijk Heerenvliet
Therapie (diverse)
Praktijk Heerenvliet - lichaamsgerichte psychotherapie, traumawerk, EMDR i.o., Narcisme expert
Praktijk Heerenvliet
Wateringen
Het begeleiden van mensen naar meer innerlijke autonomie en veerkracht is mijn drijfveer. Loslaten van wat je niet meer wilt en bewegen naar vrijheid, vitaliteit en creativiteit is het doel.
Praktijk Heerenvliet
30mei
Spreekuur
EMDR bij woede en boosheid
Praktijk Heerenvliet
Wateringen
Heb je moeite met het kwijtraken van opgekropte woede of heb je de neiging je boosheid te externaliseren in woede-aanvallen, uitbarstingen of kwetsen van een ander of last van verhoogde prikkelbaarheid? Emdr kan helpen om je boosheid te laten zijn.
Praktijk Heerenvliet
09mei
Cursus
Over-pijn- zingen cursus stembevrijding, adem- en lichaamswerk
Praktijk Heerenvliet
Heerenvliet A, Cz Wateringen
Pijn raakt de kern van ons bestaan en is een subjectieve ervaring, die echter maar lastig kan worden gedeeld. In deze workshop leer je op een creatieve manier expressie geven aan wat van binnen voelbaar is en gehoord wil worden.
Praktijk Heerenvliet
06apr
Open les
Bondgenoten bijeenkomst voor slachtoffers van Narcisme, emotioneel en psychisch mishandeling
Praktijk Heerenvliet
Wateringen (nl)
Bondgenoten bijeenkomst voor slachtoffers van Narcisme, emotioneel en psychisch mishandeling. Delen en Verbinden om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen en in het onmogelijke te kunnen staan.
Praktijk Heerenvliet
15apr
Cursus
uit de verst(r)ikking met je narcistische ouder/partner
Praktijk Heerenvliet
Wateringen
Lijd je onder een moeder/vader/partner, die altijd de mooiste, interessantste of zelfs de zieligste wil zijn? Wil je uit haar/zijn manipulatief web stappen en ben je het zat om als bron van aandacht, bewondering en voeding te dienen?