Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

27mei 2023
Familieopstelling

Praktijk Heerenvliet
Heerenvliet , Wateringen

Loop je steeds weer tegen dezelfde dingen aan? Zit je vast in patronen of is er een familielid waarmee de relatie moeizaam is? Een familieopstelling is een prachtige manier om zichtbaar, voelbaar en ervaarbaar te maken.

 

Een familieopstelling is een prachtige manier om zichtbaar, voelbaar en ervaarbaar te maken wat er in jouw systeem, zoals ons gezin, familie of werk  speelt. Verborgen dynamieken, belemmeringen en verstrikkingen kunnen zich in een opstelling ontvouwen en je krijgt op en diepere laag helderheid en richting rond een vraag of thema waar je mee zit. Uitgangspunt is altijd ons respect voor de orde die geschapen is en de plek die ons daarin toekomt.

Zaken die in (familie-)systemen spelen en invloed op jouw leven kunnen hebben, zijn: familiegeheimen, ernstige ziekten, vroeg of onnatuurlijk overlijden, buitenechtelijke relaties, geweld, etc.

Op basis van de vragenstelling van de inbrenger, werken we met representanten. Je kunt gevraagd worden om in een opstelling de plek van bijv een familielid (van de vraagsteller) in te nemen. Als representant functioneer je als een soort radar die de energie van de ander oppikt in het veld. Je hoeft er geen speciale vaardigheid voor te hebben: het werkt bij  iedereen.

In het doen van een opstelling  - het neerzetten in de ruimte – worden verstoorde verhoudingen zichtbaar. Door de deelnemers letterlijk op een ander plek in de ruimte in te laten nemen, verandert de dynamiek en is dit vaak genoeg, om het proces van heling in gang te zetten en de energie weer te laten stromen.

Representeren is een waardevolle ervaring, je gaat meestal zelf ook met nieuwe inzichten naar huis.

Aanmelding verplicht!  

Informatie

27 mei 2023
10.00 - 14.00
95 euro voor eigen opstelling/ 20 euro als je komt representeren

Waar?

Praktijk Heerenvliet te Wateringen
Heerenvliet 18 A
2291CZ Heerenvliet , Wateringen

Familieopstelling