Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

20mrt 2023
Reiki 1 cursus ( beginnerscursus)

Reiki Westland
's-gravenzande ( Heenweg)

Rust, Ontspanning, Balans maar ook Inzichten, Bewustwording en Heling. dit alles kan je ervaren met Reiki. je kan als je wil er een spirituele beoefening van maken. iets wat je jouw lifestyle wil maken. Reiki Westland voor cursus en verdieping.

Reiki 1 cursus.

Reiki puur je natuur.

Reiki is een uit Japan afkomstige methode om jezelf op een natuurlijke manier te ontspannen. het brengt lichaam en geest in balans en bevordert je dagelijkse welzijn.

Reiki is ook een spirituele beoefening waar ieder mens de vruchten van kan plukken.

Hoe zou jij het vinden om helemaal tot jezelf te komen en vandaaruit te leven? Om je ontspannen te voelen,vol van vertrouwen?

Reiki kan je dit allemaal geven omdat het je terug brengt naar jou ware zelf. het ondersteunt je waar je ook staat in het leven, ben je ziek of zit je met allerlei levensvragen of wil je gewoon ontspannen en vandaaruit leven zonder moeten.

Tijdens de cursus hoor je de historie van Reiki, leer je hoe je jezelf en je naasten kan behandelen. krijg je de leefregels die je kan gebruiken als leidraad in je leven, oefenen we dit alles in de praktijk.

Cursusdatum is 20 t/m 24 Maart a.s. 4 sessies van 3 uur.

Tijden: 13.30 tot 16.30 uur

Inverstering €150.-  incl

omdat ik het fijn vind om vooraf kennis met je te maken vraag ik je om mij minimaal een week voor aanvang te bellen via 18812965 of inforeikiwestland

je mag mij altijd bellen voor vragen. wil je nu graag Reiki leren maar komen deze dat jou niet uit, bel en dan kijken we gezamelijk wat de mogelijkheden wel zijn.

Informatie

20 mrt 2023 t/m 23 mrt 2023
13.30 - 16.30
150,00
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Reiki Westland
Gerberastraat 21
2691 LK 's-gravenzande ( Heenweg)

Reiki 1 cursus ( beginnerscursus)