Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

10mei 2023
ONT-moetingsavond

Rijdende Reiki en Zentistic
Monster

Heb je zelf Reiki en wil je oefenen of ben je juist nieuwsgierig naar wat Reiki nou eigenlijk is? Kom dan naar de ONT-moetingsavond! Iedere 2e woensdag van de maand. Ervaring met Reiki is niet nodig. Graag even aanmelden ivm beperkt aantal plaatsen.

Heb je zelf Reiki en wil je oefenen of ben je juist nieuwsgierig naar wat Reiki nou eigenlijk is? Kom dan naar de ONT-moetingsavond georganiseerd door Ilona van Rijdende Reiki en Nina van Zentistic.

In een klein groepje en een ongedwongen, informele sfeer geef je een andere deelnemer een Reiki behandeling én ontvang je zelf een Reiki behandeling. Heb je nog geen ervaring met Reiki? Geen probleem, dan ontvang je alleen! Er is ruimte om vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen en gezellig te kletsen onder het genot van iets te drinken met wat lekkers en vooral..te ONT-moeten!

Deze ONT-moetingsavond vindt iedere 2e woensdag van de maand (eventueel vaker bij voldoende interesse) plaats in samenwerking met en bij Zentistic, Havenstraat 55 in Monster. De avond start om 19.30 uur en duurt, afhankelijk van het aantal deelnemers, tot ca. 21.30/22.00 uur. Aanmelden is nodig i.v.m. een beperkt aantal plaatsen.

We kijken ernaar uit je te ONT-moeten!

Informatie

10 mei 2023
19.30 - 22.00
10,00
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Zentistic
Havenstraat 55
2681 LC Monster

ONT-moetingsavond