Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

30jan 2023
Op reis door je maskers

Colors of Soul
Maassluis

Een training waarin jij inzicht en bewustwording krijgt op de manier waarop jij je door het leven beweegt en hoe dit zo ontstaan is. Daardoor krijg je ook de mogelijkheid hier stappen in te gaan zetten.

Waarom doe jij wat je doet? Ben je wie je bent? Reageer je zoals je reageert?

We hebben allemaal ervaringen in het leven: mooie en ook pijnlijke. Door de pijnlijke ervaringen vormen we zogenaamde 'maskers'. Een masker laat je doen alsof je niet geraakt bent, zowel naar binnen als naar buiten. Je laat je anders zien dan je diep van binnen voelt.
Ergens weet je ook wel: ik ben meer dan dit.

Benieuwd naar jouw maskers? En hoe je daarin kunt gaan bewegen, zodat je het leven kunt gaan leven waar je zo naar verlangt? Zonder je anders voor te doen dan je eigenlijk bent?

Kom dan naar deze training van 6 avonden. Tijdens deze reis leer je welke maskers er zijn, wat de thema's zijn waarop ze zijn ontstaan en hoe jij dit masker in jezelf kent.
Via lichaamsgerichte oefeningen ga je diep in je lijf voelen hoe dit masker zich in jou manifesteert; wat het je brengt én wat het je kost. Zo kun je een eerste stap gaan zetten in het masker.

Een interessante reis die je veel inzichten en bewustwording brengt op de manier waarop jij je door het leven beweegt.

Na iedere avond vertrek je naar huis met nieuwe inzichten, maar ook met een prachtige edelsteen die je in het desbetreffende masker ondersteund.

Informatie

30 jan 2023 t/m 15 mei 2023 | cursus van 6 avonden (19.30-22.30u). Data 30-1, 13-2, 13-3, 3-4, 24-4, 15-5
19.30 - 22.30
333,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Edelstenenwinkel De Verrijking
Dr. Kuyperkade 15
3142 GB Maassluis

Op reis door je maskers

Wat doe ik nog meer?

Colors of Soul
15mrt
Training
Op reis door je maskers
Colors of Soul
Maassluis
Een training waarin jij inzicht en bewustwording krijgt op de manier waarop jij je door het leven beweegt en hoe dit zo ontstaan is. Daardoor krijg je ook de mogelijkheid hier stappen in te gaan zetten in het dagelijks leven.
Colors of Soul
Centra voor Bewustwording
Rust, harmonie en verbinding ervaren in jezelf, je gezin en je relaties.
Colors of Soul
De Lier
Weer in verbinding met jouw unieke zelf, voorbij opgebouwde structuren en patronen, door naar de onderlaag van je probleem te gaan. Daar inzicht en bewustwording op krijgen en een verandering in brengen, zorgt voor meer rust en ruimte in jouw leven.
Colors of Soul
05apr
Workshop
Mannenlijnopstelling
Colors of Soul
Maassluis
Tijdens een mannenlijnopstelling krijg je inzicht in de invloed van jouw mannenlijn op je leven. Wat speelt er onbewust speelt en hoe kan de energie weer "vrij" gaan stromen. Zodat jij weer in je eigen kracht jouw pad kan lopen.
Colors of Soul
06feb
Workshop
Vrouwenlijn opstelling
Colors of Soul
Maassluis
De relatie met je moeder heeft veel invloed op de relatie met jezelf en anderen. Tijdens een opstelling krijg je inzicht in welke invloed jouw vrouwenlijn op je leven heeft, wat er onbewust speelt en hoe de liefde weer vrij kan gaan stromen
Colors of Soul
09mrt
Workshop
Rite van de Baarmoeder
Colors of Soul
Maassluis
De Rite is een liefdevol geschenk aan jezelf. Door de energie en heling tijdens de inwijding wordt je vrouwelijke kracht ge(re)activeerd. Ga je je verbinden met jouw zachte centrum van kracht, diepe innerlijke wijsheid en creatie.