Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

20okt 2021
10.00 - 11.30 uur: BOOST YOUR BODY!

Powerwalking & Kettle Bell Club Westland
Naaldwijk

Deze workshop is onderdeel van Breekweek Westland voor jongeren van 16 tot 22 jaar. De inschrijflink voor deze workshop vind je op deze pagina onder de beschrijving.

In deze uitdagende  kettle bell / bootcamp training combineer je fysiek met mentaal. Verleg je grenzen door je mentale barrières te doorzien en ontdek dat je lichaam meer kan dan jij denkt. We maken een leuke afwisselende training met diverse attributen zoals: battle ropes, slam balls, touwladders en natuurlijk staat de kettle bells centraal. 

Deze  training kan jou veel voordelen opleveren:

  • Versterking van je core
  • Krachttoename, flexibiliteit, stabiliteit en conditietraining ineen
  • Vetverbranding.

We gaan op een voor jou gepaste manier aan de slag. De uitdaging ligt bij jezelf, maar natuurlijk dagen wij je wel uit om sterker te worden. Heb je zin om met deze krachtige kanonskogel aan de slag te gaan, geef je dan snel op voor deze uitdagende, leuke en nieuwe workshop.


Deze workshop vindt plaats in de buitenlucht op het terrein van Scouting Rambonnetgroep op Sportpark de Hoge Bomen en wordt gegeven door Ingrid van den Bos en Bianca de Bakker van Powerwalking & Kettle Bell Club Westland.

Doe jij mee? Meld je snel aan, alleen of met vrienden, via onderstaand inschrijfformulier!

Informatie

20 okt 2021
10.00 - 11.30
0,00
Maximaal 20 deelnemers.

Waar?

Scouting Rambonnetgroep
Sportpark De Hoge Bomen
Naaldwijk

Contact

10.00 - 11.30 uur: BOOST YOUR BODY!