Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

19okt 2021
14.00 - 16.30 uur: MOVE YOUR BODY!

Niels van Heijningen
Honselersdijk

Deze workshop is onderdeel van Breekweek Westland voor jongeren van 16 tot 22 jaar. De inschrijflink voor deze workshop vind je op deze pagina onder de beschrijving.

Sta op en beweeg. Beweging is de kern van ons bestaan, we worden er blij en gelukkig van, flexibel en krachtig, niet alleen lichamelijk maar ook mentaal. Éen probleem, we doen het te weinig.

Een fysieke workshop waar we uit het hoofd komen en zo min mogelijk proberen na te denken. Noem het een sportles, een speelplaats, tijdverdrijf, een nieuwe hobby, een levensbehoefte, wat jij wilt. Wat ik wil is jullie spelenderwijs opnieuw kennis laten maken met bewegen en je lichaam. Met mijn beroep als fysiek acteur weet ik maar al te goed hoe belangrijk het is om je lichaam te kennen en deze door te blijven ontwikkelen. Risico’s te nemen en jezelf er helemaal in te gooien, zonder oordeel. Nergens voor nodig om je te schamen. Lijkt me gezellig om samen aan de slag te gaan!


Deze workshop vindt plaats in de gymzaal van basisschool 't Startblok in Honselersdijk en wordt gegeven door Niels van Heijningen.

Doe jij mee? Meld je snel aan, alleen of met vrienden, via onderstaand inschrijfformulier!

Informatie

19 okt 2021
14.00 - 16.30
0,00
Maximaal 15 deelnemers.

Waar?

Gymzaal Basisschool 't Startblok
Veilingweg 1a
Honselersdijk

Contact

14.00 - 16.30 uur: MOVE YOUR BODY!