23okt 2021
Privé / Duo ceremonie met plantmedicijn

GaiaWise
Naaldwijk

Door een individuele reis te maken is er minder ruis om je heen en wordt je meer op jezelf aangewezen. De ceremonie is meer afgestemd op jou en de begeleiding is ook volledig bij jou in het moment aanwezig.

Plantmedicijn wordt vaak ingezet in groepsceremonie. Hierbij wordt het groepscollectief deel van je individuele reis en kan de de groep je helpen door bepaalde stukken heen te gaan.Maar naast groepsceremonies kan plantmedicijn ook heel goed ingezet worden in individuele sessies.
Door een individuele reis te maken is er minder ruis om je heen en wordt je meer op jezelf aangewezen. De ceremonie is meer afgestemd op jou en de begeleiding is ook volledig bij jou aanwezig.
Ook kun je ervoor kiezen een Duo reis te maken met een dierbare. De band tussen jullie zal verdiepen en versterken en je krijgt de mogelijkheid elkaar op een dieper niveau te ontmoeten.
Voor deze ceremonie heb je de keuze uit twee plantmedicijnen; de Magic Truffel of de Choco Bliss. Twijfel je welk medicijn het meest bij je past, reik dan gerust uit om samen af te stemmen!

Informatie

23 okt 2021
12.00 - 18.00
333,00 Voor een duo ceremonie betaal je samen € 444,-
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 2 deelnemers.

Waar?Naaldwijk

Contact

Privé / Duo ceremonie met plantmedicijn