Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

09mrt 2021
Zwangerschapscursus -ter voorbereiding op de geboorte-

MAMA-JA Zwanger & Baby
Honselersdijk

Dé cursus om je volledig voor te bereiden op de geboorte én de periode daarna! No nonsens, eerlijke informatie en een dosis positiviteit vanuit het Westland.

Voorbereiding op de geboorte.

Tijdens de zwangerschap maak je zowel fysiek als mentaal veel veranderingen door. Goed voor jezelf zorgen is dan ook erg belangrijk!

De cursus NatuurlijkZwanger -ter voorbereiding op de geboorte- bereidt je voor op de bevalling, de geboorte van je kindje en op de periode erna. Het is een moment voor jezelf waarbij je bewust van je zwangerschap kunt genieten en waarbij ontspanning en positiviteit centraal staan.

De focus ligt naast het voorbereidend aspect ook op het vinden van de natuurlijke balans in jou zwangerschap. Hieraan wordt gewerkt door middel van ontspannings- en ademhalingstechnieken.

Met dit alles en het delen van kennis en praktische adviezen, is het de bedoeling je zodanig te informeren dat je je bewust wordt van jou lichaam en positief met (zelf)vertrouwen zult uitkijken naar de bevalling.

Tijdens de 5e en tevens laatste bijeenkomst in de zwangerschap is jullie partner van harte welkom! Daar bereiden wij ook de partners helemaal voor op de naderende geboorte, en ter ondersteuning mede doormiddel van massagetechnieken vanuit de Oosterse geneeswijze aan te leren.

Deze cursus wordt gegeven door Tamara Kramer zwangerschapsbegeleiding Mama-Ja & Christine Bulsing jeugdverpleegkundige op het consultatiebureau en lactatiekundige. 

 

Informatie

09 mrt 2021 t/m 06 apr 2021 | 5 keer aansluitend op dinsdagavond.
19.30 - 21.00
157,00 Cursussen van Mama-Ja worden deels of geheel vergoed vanuit de aanvullende verzekering!

Waar?

Gezondheidscentrum Dijkweg
Dijkweg 127
2675 AC Honselersdijk

Zwangerschapscursus -ter voorbereiding op de geboorte-