Yoga & Pilates

MEYA body & mind
De Lier

MEYA body & mind is het centrum in Naaldwijk waar je terecht kan voor een ruim aanbod pilates- en yogalessen. Ons doel is om een positieve bijdrage te leveren aan jouw body & mind zodat je jouw balans kunt vinden.

Met 14 vaste lessen per week zul je altijd een les en tijd vinden die bij je past. Met oa Pilates, Hatha yoga, Yin yoga en Critical alignment yoga bieden we verschillende lessen welke een bijdrage leveren aan jouw balans. Ook geven we regelmatig aan yoga special met oa yoga nidra, yin yoga XL en meer. 

 

Over MEYA body & mind

Mijn naam is Annemiek en in 2008 ben ik met MEYA begonnen en geef wekelijks traditionele hatha yogalessen en pilateslessen. 

Al heel vroeg kwam ik in aanraking met yoga en merkte direct dat dit mijn tweede natuur was. In 2005, op mijn 28ste, ben ik begonnen als hatha yoga docent en er nooit meer mee gestopt. Yoga is voor iedereen. De houdingen, de adem, de concentratie en meditatie; ze ondersteunen bij de balans in het lichaam en geest. Ook hoop ik in mijn lessen mensen te inspireren met de yoga filosofie zodat men een diepere bewustwording kunnen ondergaan. 

In 2008 tevens begonnen met pilates lessen en ook daaraan mijn hart verkocht. Het rustige functionele gebruiken van je lichaam tijdens de pilateslessen heeft zoveel voordelen, het is een sport die voor zowel jong als oud een ideale manier is om balans in je lichaam te verkrijgen en behouden. 

Naast mijn eigen lessen ben blij en dankbaar met professionele en lieve docenten die ook lessen verzorgen bij MEYA: 

- Francisca is ook traditioneel geschoold in de hatha yoga en critical alignment yoga en geeft hierin elke week met veel zorg les. Ook verzorgt ze de yoga nidra. 

- Ilona geeft elke week een gezellig pilates les op maandagavond, waar men heel graag komt.


MEYA body & mind

Annemiek Meyer

Henry Hudsonstraat 18
2678GR De Lier

Yoga & Pilates