Centrum voor Integrale Yoga & Meditatie, specialisatie Rugyoga, Bewustwording, Coach

Zensa Yoga & Coaching - Sandra Koornneef
De Lier

Zoek je innerlijke rust of wil je van je (ernstige) rugklachten af? Bij ons bereik je je doel d.m.v. bewustwording. Zensa Yoga biedt unieke yogalessen aan om elk doel op innerlijke en uiterlijke groei te verwezenlijken. Wees welkom!

Zensa Yoga & Coaching is een yoga, meditatie en coachingscentrum in hartje Westland, met als specialisatie RUGYOGA. Met aandacht en passie voor yoga wordt elke les gegeven door een ervaren en deskundig docente. Zodra je binnen stapt in de sfeervolle ruimte voel je de rust en de fijne energie om heerlijk de tijd aan jezelf te besteden. Dat doe je helemaal voor jezelf om bijvoorbeeld je persoonlijke doel te verwezenlijken en wij helpen je daar graag bij. Yoga beoefen je om je lichaam en geest te leren kennen, je bewustzijn te vergroten en hiervandaan te gaan leven, het denken stiller te maken en je gevoelens tot rust te brengen. Iets heel natuurlijks en in deze Westerse cultuur bijna noodzakelijk. 

In ons yogacentrum in De Lier (Westland) ontmoet je anderen, maar kom je voor je zelf – je eigen ontspanning, rust en innerlijke groei. Ervaar nieuwe energie door meditatie, verminder rugklachten of ontspan tijdens een van onze yogalessen, meditielessen of coachingssessies. Of bezoek één van onze workshops in 2021.

Over Zensa Yoga & Coaching - Sandra Koornneef

Van rugpatient naar Yogadocent

Leuk dat je me wilt leren kennen. Wees welkom om meer te lezen. Een bijzonder verhaal over mijn levensweg, wat een tijdje ook een lijdensweg was, maar wat achteraf de mooiste les uit mijn leven bleek te zijn.

“Op mijn 25e schoot het opeens in mijn rug. Nooit gedacht dat pijn zo erg kon zijn. Een flinke hernia bleek de oorzaak. Dat dit het begin was van ruim 8 jaar ernstige rugklachten, aantal hernia-operaties, jaren van zenuwpijnen, had ik nooit gedacht...

Daar waar alle artsen zeiden ‘Leer er maar mee leven’… bleef ik zoeken naar een oplossing. Ik startte op mirakuleuze wijze in 2012 met een Yoga-opleiding die me lichamelijk en geestelijk verder heeft geholpen. Binnen 3 maanden verdween zeker 50% van de rugklachten. Inmiddels ben ik 100% pijnvrij (2019).

Ik deel mijn ervaring en yogische kennis nu elke dag: “Yoga was een mooi geschenk wat spontaan op mijn pad kwam. Het leren van yoga, ademhaling, meditatie en concentratie bracht mij bewustwording van mijn lichaam en het leven vanuit mijn ziel. Mijn jarenlange gevecht tegen chronische rugklachten mocht ik loslaten. Ik leerde het te accepteren, het te omarmen en juist veel aandacht te geven in plaats van de pijn weg te willen hebben door middel van pijnbestrijding, operaties en nog meer fysieke toestanden.

Vanuit mijn ervaring, maar vooral vanuit mijn hart en ziel maak ik contact met iedereen die les volgt en help ik iedereen innerlijk te groeien naar wie ze werkelijk zijn. Liefs Sandra


Zensa Yoga & Coaching

Sandra Koornneef

Leehove 80a
2678 MT De Lier

Lid van beroepsvereniging

Centrum voor Integrale Yoga & Meditatie, specialisatie Rugyoga, Bewustwording, Coach