Kom tot Rust en in je Kracht: ontspannen – ontwikkelen – genieten

Regenboog Klankschalen
Monster

Weldadige klanken begeleiden je hoorbaar en voelbaar naar diepe innerlijke rust. Je hoeft even helemaal niets. Je kan bijkomen, bijtanken. Weer in balans en op kracht komen. Verbinding en inzicht, groei en bloei. Je bent welkom.

Welkom bij Regenboog Klankschalen: ontspannen – ontwikkelen – genieten

Ik ben Birgit Karreman. Ik help je graag je innerlijke rust weer te vinden. Door diepe ontspanning kan je weer in balans, in contact met je eigen innerlijke kracht en energie komen. Je verhoogt je veerkracht en weerstand en komt uit een uitputtingssituatie weer overeind en in je kracht

Persoonlijke sessie op de behandeltafel met klankschalen, stemklank, geleide meditatie, counseling – klankschalen ligmeditatie in besloten groep – cursussen in het omgaan met klankschalen – verkoop - Spoedcursus Ontspannen Stemklank workshop – maatwerk in de Zorg (kinderen en EMB)

Iedereen is welkom. Ik heb in het bijzonder ervaring met het omgaan met blinde/slechtziende mensen, ook slechthorend, mensen met ernstig meervoudige beperkingen, kinderen met en zonder autisme, mensen die kanker (gehad) hebben, mensen in hun laatste levensfase.
Je bent welkom.

Maak kennis met mijn meditaties en liedjes en ontspan ter plekke via de website.

Ik zie je graag
Birgit Karreman

Over Regenboog Klankschalen

Zo'n 30 jaar geleden keek ik op van mijn bureau en besefte me dat mijn kantoorwerk betekenisloos was. Ja, ik deed mijn werk altijd goed en met plezier, maar wat maakte het nu uit of ik de papieren van links naar rechts wegwerkte? Ik wilde rechtstreeks voor mensen werken en een verschil maken. Een mooie ontdekkingstocht begon, en is nog steeds op gang.

 

De tocht had haltes bij blinde en slechtziende mensen, die ik één op één begeleidde. Ik leidde herhaaldelijk een aangepaste groepsreis en gaf computerles. Ook doofblinde mensen begeleidde ik één op één.

Een andere halte: autistische kinderen helpen in hun ontwikkeling. Van klassiek autisme tot hoog functionerend op het regulier onderwijs: ik denk en voel me graag in in andere belevingswerelden.

 

Ondertussen was ik op gevorderde leeftijd nog moeder geworden en hadden klankschalen mijn aandacht getrokken.

Ik was helemaal geboeid door hun zacht-krachtige werking en wilde dit verkennen en met andere mensen delen. Na mijn eigen verkenningstijd in zelfstudie en opleidingen begon ik rustig mijn kringen en toepassingen op en uit te bouwen.

 

Van klankschaal concerten, aangevuld met ontspannende beginoefeningen, over toegevoegde geleide meditaties naar klankschalen ligmeditaties.
Van een zittende één op één klankschaal rugsessie via het genot om een klankschaal ook op je lichaam klinkend te voelen, liggend op de behandeltafel, tot de complete persoonlijke klanksessie.

Plus mijn stem in Zielenzang, jouw eigen helende stem.
Alles wat ik geleerd heb, geef ik graag in cursussen en workshops door.

Ik zie je graag
Birgit Karreman, Regenboog Klankschalen

 


Regenboog Klankschalen

Birgit Karreman

Beuckelaar 15
2681NH Monster

Kom tot Rust en in je Kracht: ontspannen – ontwikkelen – genieten