Natuur als Coach naar meer balans en perspectief in je werk en leven

Zee aan Perspectief
Monster

Al wandelend buiten in de natuur, ga ik met jou op zoek naar wat jou werkelijk drijft. Met compassie en vanuit zelfinzicht ontdek je wat je wilt en wat bij jou past. Je bepaalt welke keuzes je daarin wilt maken en jij bepaalt het het tempo.

WANDELCOACHING

Als wandelcoach, coach ik jou buiten in de natuur. In de coachingsgesprekken staat jouw vraag centraal. Naast coachingstechnieken gebruik ik het wandelen, de omgeving, de natuur en alles wat we tijdens de wandeling tegenkomen om jou te helpen de antwoorden te vinden die je zoekt. We zetten ze om in concrete stappen waarmee jij jouw doel kan bereiken.

Wandelcoaching buiten in de natuur geeft bewezen meer rust en ruimte in je hoofd zodat je anders naar jouw huidige situatie kunt gaan kijken, dit geeft nieuwe inzichten en biedt perspectief.

Spreekt dit je aan, loop je met vragen waar je zelf niet zo goed uitkomt? Neem die eerste stap!  Neem contact op voor een eerste vrijblijvende afspraak, bel me of stuur een mailtje. In een korte wandeling kun je vrijblijvend verkennen of wandelcoaching en mijn aanpak bij je past en doe ik een voorstel hoe ik je verder kan helpen.

Over Zee aan Perspectief

Ik ben sinds 2001 werkzaam als Loopbaanadviseur-coach bij een grote GGZ instelling waar ik medewerkers coach naar meer perspectief en voldoening in hun werk en leven. Naast deze functie ben ik in 2017 als zelfstandig wandelcoach gestart. Voor mij een prachtige manier om mijn eigen horizon te verbreden en de natuur, mijn grote inspiratiebron nog meer in te zetten in mijn coaching. 

Wat is mijn passie?

Ik wilde vroeger indiaan worden, was gek op de strips van Hiawata en later op films als Dances with Wolves en Avatar.  Indiaan zijn stond voor mij gelijk aan het gevoel van vrijheid, onderdeel mogen uitmaken van een volk dat leeft met de seizoenen, vanuit verbinding en met respect voor de natuur.

Door als zelfstandig wandelcoach te werken kan ik mijn passie volgen. Ik ervaar de verbinding met de natuur en de wereld om me heen. De verschillende seizoenen maken het buiten wandelen steeds weer anders.  De schoonheid van alles wat de natuur geeft mag ik vanuit respect ontvangen. De inzichten die de natuur biedt zijn voor mij een blijvende bron van inspiratie en verwondering.  Ik merk dat mijn aanpak werkt.  Coaching in de natuur helpt bij het vinden van verbinding met jezelf, inzicht krijgen in jouw eigen wensen.

Mensen met wie ik wandel ervaren veel ruimte in de buitenlucht, krijgen energie van de beweging. De natuur en het wandelen werkt stressverlagend waardoor nieuwe inzichten of invalshoeken makkelijker worden gevonden.  Ik heb verschillende erkende (loopbaan)coach-opleidingen afgerond en ben NOLOC gecertificeerd. 

 


Zee aan Perspectief

Annette Bol

Rijnweg 144
2681ST Monster

Lid van beroepsvereniging

Natuur als Coach naar meer balans en perspectief in je werk en leven