VoetreflexPlus massage

Voeten op Wolken.
Naaldwijk

Op de voeten zit eigenlijk je hele lichaam vertegenwoordigd. Voor elk orgaan zijn er corresponderende zones die d.m.v. massage weer de doorstroming krijgen die ze op dat moment nodig hebben. Voetreflex therapie is een veilige therapie.

In mijn praktijk werk ik met Voetreflex Plus. De Plus staat hierbij voor de Chinese aanvulling. Dat houdt in dat ik ook meridianen op het onderbeen meeneem, naast de zones op de voet. Dit vanuit de Chinese geneeskunde bekeken. Hierin staan emoties voor tal van ziekteoorzaken. Elke emotie heeft zo zijn eigen meridiaan die ik meeneem met de massage. Dat geeft een verdieping van de behandeling en het maakt mensen bewust wat emoties met je lijf kan doen. Ik leg het altijd zo uit; je spijsvertering staat voor opnemen-verteren-loslaten. Dit geld precies zo voor je emoties. Als je je emoties niet los kan laten zou je bijvoorbeeld obstipatie kunnen ontwikkelen. D.m.v. vragen probeer ik zo goed mogelijk achter de oorzaak van iets te komen en daarmee de oorzaak van het probleem aan te pakken. 

Voor meer informatie verwijs ik je graag naar mijn website. 

Over Voeten op Wolken.

Mijn naam is Tine van Baalen-van der Kaaij. Geboren en getogen in het Westland. Getrouwd met een tuinder en mede-eigenaar, en moeder van 3. Op mijn 48e wilde ik graag een studie oppakken in de alternatieve hoek. Dit omdat dit altijd al mijn interesse had. Dat is voetreflexmassage geworden. In 2018 mijn diploma gehaald en ondertussen een praktijk aan huis opgestart, naast mijn 'gewone' werk als eigenaar van een tuinbouwbedrijf. Deze combinatie vind ik ontzettend leuk en het evenwicht is goed. Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat ik hooggevoelig ben en mijn spiritualiteit is meer ontwikkeld. Ik vind dit beide eigenschappen waar ik mijn voordeel uit kan halen in mijn werk als therapeut.  

 


Voeten op Wolken

Tine van Baalen - van der Kaaij

Opstalweg 33
2671 LX Naaldwijk

VoetreflexPlus massage