Blij met je lijf- Gewichtsconsulent- Volwassenen en vrouwen in de overgang

Blij met je lijf
Naaldwijk

Om je beter advies op maat te kunnen geven, bied ik verschillende mogelijkheden aan. Je eet gewoon met je gezin mee, er zijn geen verboden producten en het is geen crashdieet. Stapje voor stapje leer je je voedingspatroon aan te passen.

Er zijn verschillende middelen om af te vallen op de markt, zoals shakes en pillen. Vaak geven deze middelen snel resultaat, maar helaas op langere termijn komen mensen weer aan en vervallen in hun oude patroon. Soms ben je na verloop van tijd zelfs zwaarder dan voor het ‘dieet’.

Het zou natuurlijk ideaal zijn om de kilo’s die je in jaren bent aangekomen in een paar weken af te vallen. En dit behaalde gewicht dan ook nog eens te behouden.

Laten we stoppen met lijnen en snelle afvalmethoden, maar laten we vooral weer gewoon gaan eten.

Superslank is niet het hoofddoel, maar je lekker  gezond en fit voelen. Een gewichtsverlies van 5-10% heeft al effect op je gezondheid.

Door te luisteren, uit te zoeken wat je voedingspatroon is, te kijken naar je voorkeuren voor voeding en te kijken naar je leef-, woon- en werksituatie kan ik je een goed advies op maat geven. Ik wil je leren dat je met andere keuzes op gebied van voeding al heel veel kunt bereiken. Dit kan op een gezonde manier, waar ook genieten bij hoort. Je krijgt van mij motivatie, steun en advies. Een gezonde leefstijl bestaat uit 4 onderdelen: gezonde voeding, gezond beweegpatroon, ontspanning en goede slaap. Door te zorgen dat deze 4 dingen in balans komen, kun je een gezonde leefstijl aanleren. 

Blij met je lijf - eet je gezond en fit 

Over Blij met je lijf

Ik ben Sandra Boerman en woon samen met mijn man Bart en kinderen Bram en Gijs in Naaldwijk.

Zoals veel mensen wilde ik al jaren net even die 5 kilo afvallen. Mijn broeken zaten strak, ik vond het vreselijk om mezelf in bikini op de foto te zien en ik voelde me gewoon niet echt lekker in mijn vel.

Ik had al vaak een poging gedaan om die ‘paar’ kilo kwijt te raken. Bijna niks meer eten of minder brood eten. Maar na 2 kilo bleef ik op dat gewicht hangen en kwam het er weer net zo hard aan.

Door me te verdiepen in voeding en de opleiding te volgen voor gewichtsconsulent, ben ik andere keuzes gaan maken op het gebied van voeding en lukte het eindelijk  om de 5 kilo af te vallen. Begin 2016 was het zover en de kilo’s zijn er nog steeds af, doordat ik mijn voedingspatroon aangepast heb en ik eet gewoon mee met mijn gezin.

Inmiddels heb ik ook geleerd dat je met voeding veel meer kunt bereiken, zo ook rondom de overgang. Hoe fijn is het als je klachten kunt verminderen door andere keuzes te maken in je voeding!

Scholing:

  • Gewichtsconsulent
  • Gezonde leefstijl, opvoeding en coaching bij kinderen
  • Menu in de menopauze
  • Overgang en voeding
  • Slaapcoaching

Door aanpassingen in mijn eetpatroon heb ik een gezond gewicht bereikt en ik voel me ook nog eens een stuk beter! Wie wil dat nu niet?

 


Blij met je lijf

Sandra Boerman

Wagenaarstraat 36
2671TZ Naaldwijk

Lid van beroepsvereniging

Blij met je lijf- Gewichtsconsulent- Volwassenen en vrouwen in de overgang