Reiki, EMDR en systemisch, creatieve Coaching vanuit ❤verbindingen.

Reiki Westland
's-gravenzande (heenweg)

Ben je op zoek naar wie je van nature bent? Reiki ondersteunt je hierbij. Met creatieve en systemische coaching inzichten krijgen in jouw levensvraagstukken en daarnaast kan je voor trauma`s komen voor EMDR om dit snel en effectief op te lossen.

Reiki komt uit Japan en is een spirituele beoefening en manier van leven. Elke keer als je Reiki ontvangt wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd wat werkt op fysiek,mentaal ,emotioneel en spiritueel niveau. Reiki is voor alle leeftijden.

Reiki ondersteunt bij: (chronische)ziektes, zwangerschap, kraamperikelen,stress en burn-out, rouw en verlies, enz

Reiki leren: Naast dat je een Reikibehandeling kan afspreken, geef ik maandelijks een Reiki 1 cursus om zelf Reiki te leren.

Eenmaal zelf Reiki in handen, heb je deze helende energie altijd bij je en kan je het ten alle tijden inzetten. Iedereen kan het leren zonder vooropleiding of bijzondere vaardigheden.

Wil je verder met, en Reiki als jouw spirituele beoefening maken, bied ik vele mogelijkheden ter verdieping hiervan. 

Creatieve en Systemische Coaching: loop je vast en heb je vragen waar je antwoorden op wil hebben kan je een afspraak maken voor een coachingstraject. Na een intakegesprek waarin we vaststellen wat je doel is, gaan we op zoek naar antwoorden.Door verschillende schrijf- en tekenopdrachten komt er vanuit jouw onbewuste bewustzijn helderheid op je vraag. of we doen een systemisch oefening om helderheid te krijgen.

EMDR: Heb je nare ervaringen uit het verleden die je leven nu beinvloed. door EMDR komt hier een lichtere/andere lading op zodat je het achter je kan laten. Je krijgt handvaten om van het negatieve de omslag te maken naar het positieve om dit mee te nemen in je leven. 

Over Reiki Westland

Hallo, mijn naam is Christina Spies (1963) en woon bijna mijn hele leven in het Westland. Ben al ruim 35 jaar samen met een lieve vrouw waarmee ik sinds 2015 getrouwd ben. Samen genieten we van wat het leven ons biedt en geven we, een ieder op onze eigen manier, een stukje terug aan de maatschappij en onze medemens.

Zelf ben ik ooit begonnen met het geven van ontspanningsmassages, maar toen ik in 2005 Reiki leerde was het voor mij gelijk duidelijk dat dit mijn spirituele pad zou worden. Het voelde letterlijk als thuiskomen. Ik ben begonnen met dagelijks mezelf Reiki te geven en kwam bijna wekelijks in Reikigroepen voor het uitwisselen van behandelingen en ervaringen. Na precies een jaar heb ik Reiki 2 cursus gedaan. Ik had toen al een roep in mij om Reikimaster te worden , maar was nog niet klaar om die stap te zetten. Ben toen eerst een opleiding gaan volgen tot tekencoach, volgde verschillende schrijfcursussen en systemisch werk, welke technieken ik nu gebruik in mijn coaching. Toen ik hiermee klaar was stapte ik weer volop in het Reiki leven. Heb vele verdiepingscursussen gevolgd bij (nationaal/internationaal) leraren. In januari 2016 ben ik ingewijd als Reikimaster

Nieuwsgierig naar wat Reiki jou kan bieden, WELKOM 

Na een verdiepende cursus tot EMDR therapeut mag ik nu ook die diensten aanbieden. EMDR werkt effectief bij Trauma`s, angsten en fobieen d.m.v. te werken met je ogen. de lading van het negatieve gevoel wordt omgezet naar iets positiefs. 


Reiki Westland

Christina Spies

Gerberastraat 21
2691 LK 's-gravenzande (heenweg)

Lid van beroepsvereniging

Reiki, EMDR en systemisch, creatieve Coaching vanuit ❤verbindingen.