Stemklank Workshop: Ontdek je eigen stem - Zielenzang - Samenklank

Regenboog Klankschalen
Monster

Laat met plezier de overtuiging achter je dat je niet kan zingen. Je kan praten, toch? Dan kan je ook zingen! Laagdrempelig en met veel plezier :-)

Verken de helende werking van je eigen stem samen met gelijkgestemden in verschillende toepassingen, zoals

 

    ontdek je eigen stem (stembevrijding)

    voel je eigen stem (resonantie)

    vrije stemklank

    Zielenzang

    liedjes

    mantra's

    luisteren

    samen zingen

 

We komen telkens op de tweede donderdag van de maand bij elkaar.

Laat je alsjeblieft niet erdoor weerhouden dat ooit iemand zei: "Je kan niet zingen". Je kan praten, toch? Dan kan je ook je stem laten klinken!

Als voorbereiding op deze workshop reeks heb ik een aantal liedjes geschreven en opgenomen, die makkelijk mee te zingen zijn. Ondertussen zijn er ook een paar liedjes met een opdracht bijgekomen. Luister alvast en zing mee via de website

Laagdrempelig en met veel plezier

Individuele begeleiding in overleg

Over Regenboog Klankschalen

Zo'n 30 jaar geleden keek ik op van mijn bureau en besefte me dat mijn kantoorwerk betekenisloos was. Ja, ik deed mijn werk altijd goed en met plezier, maar wat maakte het nu uit of ik de papieren van links naar rechts wegwerkte? Ik wilde rechtstreeks voor mensen werken en een verschil maken. Een mooie ontdekkingstocht begon, en is nog steeds op gang.

 

De tocht had haltes bij blinde en slechtziende mensen, die ik één op één begeleidde. Ik leidde herhaaldelijk een aangepaste groepsreis en gaf computerles. Ook doofblinde mensen begeleidde ik één op één.

Een andere halte: autistische kinderen helpen in hun ontwikkeling. Van klassiek autisme tot hoog functionerend op het regulier onderwijs: ik denk en voel me graag in in andere belevingswerelden.

 

Ondertussen was ik op gevorderde leeftijd nog moeder geworden en hadden klankschalen mijn aandacht getrokken.

Ik was helemaal geboeid door hun zacht-krachtige werking en wilde dit verkennen en met andere mensen delen. Na mijn eigen verkenningstijd in zelfstudie en opleidingen begon ik rustig mijn kringen en toepassingen op en uit te bouwen.

 

Van klankschaal concerten, aangevuld met ontspannende beginoefeningen, over toegevoegde geleide meditaties naar klankschalen ligmeditaties.
Van een zittende één op één klankschaal rugsessie via het genot om een klankschaal ook op je lichaam klinkend te voelen, liggend op de behandeltafel, tot de complete persoonlijke klanksessie.

Plus mijn stem in Zielenzang, jouw eigen helende stem.
Alles wat ik geleerd heb, geef ik graag in cursussen en workshops door.

Ik zie je graag
Birgit Karreman, Regenboog Klankschalen

 


Regenboog Klankschalen

Birgit Karreman

Beuckelaar 15
2681NH Monster

Stemklank Workshop: Ontdek je eigen stem - Zielenzang - Samenklank