Bootwalk lessen

The Perfectline4U
Monster

Bootwalk lessen zijn een milde vorm van het bekende bootcamp.

Bootwalk is een milde vorm van het bekende bootcamp. Bootwalk is een combinatie van actief wandelen en spierversterkende oefeningen in de buitenlucht, waardoor je een complete work-out krijgt. De intensiteit van de oefeningen kan op elk niveau aangepast worden, zodat deze groepsles door iedereen te volgen is. Het prettige aan een groepsles is dat je uitgedaagd wordt in een groep om net iets meer te doen en je elkaar motiveert om te blijven komen.

Er zijn 4 momenten in de week waarop de lessen worden aangeboden, zodat je flexibel kunt zijn in wanneer je meedoet. De lessen starten allemaal vanaf de parkeerplaats bij het Prinsenbos in Naaldwijk.

Over The Perfectline4U

The Perfectline4U is in november 2019 gestart door mij, Miranda van Zanen. Mijn passie voor voeding en gezondheid is al in de pubertijd gestart, niet dat ik graag sportte of heel gezond at, maar wel om te weten wat het met mijn lijf deed. In de jaren na mijn studie Levensmiddelentechnologie ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in leefstijl en bewegen. Ook als moeder van 2 kinderen, die inmiddels al volwassen zijn. 

In 2012 heb ik het roer omgegooid en ben ik Toegepaste Psychologie gaan studeren. Het coachen van mensen - samen ontdekken wat iemands ware ik is - zorgt ervoor dat ik me goed voel en daardoor het beste uit mezelf naar boven haal. De combinatie met sporten is voor mij van essentieel belang om me goed te voelen. Niet alleen voor mijn lijf, maar vooral ook voor mijn hoofd. Dit wil ik graag meegeven aan mijn coachees, vandaar deze combinatie in mijn praktijk. De  combinatie is geen verplichting, maar wel een verrijking.


The Perfectline4U

Miranda van Zanen - Hendriks

Zeereep 107
2681XE Monster

Bootwalk lessen