Club Vief - Met elkaar werken aan een gezond & vitaal lichaam. Verhoog je Cardio


Poeldijk

Wil je met plezier fitter worden, afslanken en meer energie krijgen? Wil je een stap zetten naar een gezonder leven, op een leuke manier mensen ontmoeten, of heb je een stok achter de deur nodig? DAN IS POWERWALKEN PRECIES WAT JIJ ZOEKT!

Met powerwalken loop je in een stevig tempo (6/7,5 km p/u) afgewisseld met spierversterkende oefeningen en intervaltraining. Goed voor je vetverbranding en kracht.

Wekelijks zijn er bij Powerwalkingclub Westland 10 groepen actief met verschillende niveaus. Bianca de Bakker is gecertificeerd powerwalk trainster en geeft ook diverse trainingen bij onze club.

Wij verleggen graag onze grenzen en doen regelmatig challenges waar je ook thuis mee aan de slag kunt gaan.

Wij lopen in een prachtig rustig en groen gebied: Madestein, Ockenburgh, UIthofspark.

Tevens bestaat er de mogelijkheid om Persoonlijke Training te doen. Na een persoonlijk gesprek bepalen wij jouw doelstelling waarna wij met jou aan de slag kunnen gaan.

Heb je zin in een (gratis) proefles neem gerust contact met me op!

Over

Ruim 30 jaar ben ik actief werkzaam geweest in de commerciële wereld van verse groenten en fruit Vele jaren heb ik gezonde tomaten, komkommers, paprika’s etc. mogen vermarkten over de gehele wereld. Onze Westlandse telers hebben immers GOUD in handen met hun verse producten.

Mijn interesse voor gezonde voeding en beweging heeft altijd als een rode draad door mijn leven gelopen. Wij zijn immers bedoeld om te bewegen en om gezonde voeding te eten. Vandaar dat ik na een mooie carrière in het bedrijfsleven, uiteindelijk de keuze heb gemaakt om mijn baan op te zeggen en mijn droom om VITALITEIT te gaan verspreiden ben gaan verwezenlijken.

Na 3 opleidingen Voedingscoach/Lifecoach en Functional Personal Trainer ben ik gecertificeerd Vitalteits/Leefstijlcoach, gevolgd bij Hamel College/Schott en co. (Academie voor Leefstijl, Sport en Vitaliteit)

In de toekomst wil ik jou graag helpen je Vitaliteit te vergroten.


Club Vief

Ingrid van den Bos - Hendriks

Vredebestlaan 59
2685AN Poeldijk

Club Vief - Met elkaar werken aan een gezond & vitaal lichaam. Verhoog je Cardio