Verbinding en verdieping tijdens Cacao Cirkels

We Flow
's-gravenzande

Een plek om samen te komen, dieper te verbinden met jouw lichaam, met elkaar. Alles te laten stromen wat wilt stromen en vooral te genieten van het moment. Met onder andere meditatie, muziek, mantras, bewegen, sharings en natuurlijk cacao.

Samenkomen in een cirkel, samen bewegen, muziek maken, in stilte zijn, afstemmen op dezelfde frequentie. De tijd om jezelf te zien, te voelen en ook de anderen te zien voor wie ze echt zijn. Samenkomen in een cirkel is op zich is al zo krachtig en magisch. 

De cacao brengt hierbij een extra dimensie. Cacao werd vroeger gebruikt tijdens ceremonies bij verschillende tribes in midden en zuid-Amerika, zoals de Maya's en de Azteken. Er wordt gebruik gemaakt van ceremoniële cacao paste. In de chocola die wij kennen, is de cacao paste gesplit in cacaoboter en cacaopoeder. Cacaopoeder is het deel wat wij vooral terugvinden in onze chocorepen en drankjes + suiker. Zonde, want juist de cacaoboter bevat heel veel voedingstoffen. Tijdens de ceremonie krijg je cacao in haar puurste vorm, gebrouwen tot een drankje+ medicinale kruiden toegevoegd. Totaal niet te vergelijken met een kopje warme choco, zowel qua smaak als voedingswaarden. De cacao zit vol eiwitten, mineralen, vitamines en meer unieke stofjes. 

Daarnaast is er de spirituele werking van de cacao. Het verdiept je practice, welke dit dan ook mag zijn (meditatie, yoga, dans, muziek, etc.). Het helpt verbinden met je hart, de bron, de aarde, de universe. Het helpt je dieper te zakken in jezelf, de stilte, de creatieve stroom, overgave aan het moment.

Tijdens de ceremonie wordt je meegenomen op een reis. Een reis terug naar jezelf, ondersteund door de aarde en elkaar.  

Over We Flow

Mijn naam is Iris, een creatief, open, avontuurlijk mens. Met een passie voor het leven, yoga, bewegen, mensen, de natuur en alles om ons heen. Mijn passie is om mensen weer te laten verbinden met hun lichaam, hun hart en met elkaar.

Sinds mijn 18e heb ik veel gereisd en was ik nieuwgierig naar de wereld. In mijn enthousiasme liep ik mezelf regelmatig voorbij en had geen idee wat er allemaal gebeurde in mijn hoofd en mijn gevoelswereld. Yoga is de eerste stap geweest om mijn eigen lichaam te leren kennen en goed te leren voelen wat er nodig is. Vanaf mijn 20e woonde en studeerde ik in Amsterdam. De studie Gezondheid & Leven, met extra vakken in psychologie heb ik met veel plezier afgerond.

In 2020 ben ik naar India gereisd om hier een yoga opleiding te volgen. In eerste instantie voor mijn eigen ontwikkeling, maar al in de eerste week ben ik op slag verliefd geworden op het les geven. Door mijn reizen maakte ik ook kennis met het sjamanisme en de kracht van ceremonies. Dit voelde voor mij zo normaal en als thuiskomen, dat ik ook deze opgedane inspiratie en kennis met veel plezier en liefde ben gaan delen. Gedurende de jaren blijf ik zelf ook steeds meer ontwikkelen en leren. Er zijn mooie nieuwe connecties ontstaan en zo blijf ik alleen en samen met iedereen om me heen creeëren en dromen. 


We Flow

Iris Janssen

Slag Vlugtenburg 5
2691XC 's-gravenzande

Verbinding en verdieping tijdens Cacao Cirkels