Praktijk MMIXX: partner in relaties. Relatietherapie, Stiefgezincoaching, Samen Scheiden, Gescheiden

Praktijk MMIXX
Naaldwijk

Praktijk MMIXX biedt naast relatietherapie ook coaching voor partners in samengestelde gezinnen. Deze relaties brengen hun eigen (extra) uitdagingen met zich mee. Verder ondersteun ik het proces van o.a. loslaten bij scheiden en gescheiden opvoeden.

Wanneer je relatie niet lekker loopt, heeft dat direct invloed op jouw welbevinden. En andersom vaak ook. Praten over je relatie doe je niet met iedereen, dat voelt toch een beetje als de vuile was buiten hangen, nietwaar? Of als klagen wellicht.

Het is voor veel stellen verrassend dat alleen al de stap nemen om naar de relatietherapeut te gaan 'iets' kan doen. Alles wat je aandacht geeft groeit...

Na de opleiding 'Stiefgezincoaching' te hebben gevolgd en als ervaringsdeskundige op dit gebied ben ik tevens inzetbaar als coach voor partners binnen samengestelde gezinnen. Daar waar normaal al eens een taboe heerst op relatieproblemen, geldt dit nog meer voor stiefgezinnen. Als er al een scheiding in het verleden heeft plaats gevonden, is de druk om te slagen nu vaak extra hoog. En dat terwijl er zowel valkuilen en moeilijke dilemma's op de loer liggen binnen deze gezinnen. Door middel van geprekken worden knelpunten herkend en erkend en kan er naar helpende oplossingen worden gezocht die voor iedereen zo goed mogelijk uit blijken te pakken. 

Het proces van scheiden hoeft niet gepaard te gaan met ruzie. Op een constructieve manier met elkaar kunnen praten lukt soms beter met een professional erbij. Hoe fijn is het voor de kinderen als iedereen ondanks de lastige situatie het best uit de verf komt? Loslaten en je eigen kracht uitbouwen zijn hierbij de leidraad.

Over Praktijk MMIXX

Na jarenlang opleiding en werkervaring te hebben opgedaan in het ziekenhuis als verpleegkundige ben ik me gaan bijscholen op het gebied van coaching en therapie. In 2019 (anno MMIXX) ben ik mijn eigen praktijk gestart en daar heb ik geen seconde spijt van gehad! Het werk boeit me iedere dag en ik krijg ontzettend veel energie door de gesprekken die ik voer met mijn clienten. 

Praktijk MMIXX combineer ik met drie opgroeiende zoons en een partner die zelf ook ondernemer is. Weinig reden tot stilzitten dus;)

In mijn vrije tijd lees ik graag en vind ik het heerlijk om de natuur in te gaan met de mannen. 


Praktijk MMIXX

Mendy van Koppen

Lieftinckstraat 20a
2672 DT Naaldwijk

Praktijk MMIXX: partner in relaties. Relatietherapie, Stiefgezincoaching, Samen Scheiden, Gescheiden