Reiki behandelingen en Reiki cursussen.

Antoinette van Elswijk.
Naaldwijk

Reiki is voor iedereen toegankelijk. Reiki ondersteunt het helingsproces in de brede zin van het woord. Het is een helende energie die je verlichting kan geven op fysiek, emotioneel en psychisch niveau.

Wat is Reiki?

Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie. ‘Rei’ betekent universeel. ‘Ki’ betekent energie.

Zelfhelend vermogen geactiveerd

De helingsmethode Reiki wordt gestimuleerd tijdens een behandeling. Wanneer de handen rustig in vaste reeks posities worden neergelegd op het aangeklede lichaam, wordt er een "stroming"in het lichaam ervaren,waardoor het zelfhelend vermogen dat ieder mens van nature heeft,tijdens de behandeling geactiveerd wordt. Er wordt ontspanning en innerlijke rust ervaren.

Behandelingen

Er zijn verschillende redenen waarvoor je je kunt laten behandelen met Reiki. Heb je lichamelijke, stress- of spanningsklachten, burn-out, ADHD of relationele problemen? Reiki ondersteunt het helingsproces in de brede zin van het woord. Het is een helende energie die je verlichting kan geven op fysiek, emotioneel en psychisch niveau.

Eerste graads Reiki cursus

Wil je ook Reiki leren? Reiki is voor iedereen toegankelijk. Je hebt geen vooropleiding of een specifieke vaardigheid nodig.
Reiki leren, kun je zien als een cadeau aan jezelf. Reiki maakt je bewuster en stimuleert helderheid in je persoonlijke proces. 
Het kan op een natuurlijke manier verlichting, en innerlijke rust geven. 
Door het volgen van de eerste graads Reiki cursus heb je altijd en overal de mogelijkheid om die natuurlijke energie toe te passen bij jezelf.

Luister ook de podcast bij Bewust Westland, "Antoinette van Elswijk over Reiki en praten op zielsniveau"| Helemaal goed # 28. Te vinden bij: Laat je inspireren over bewust en gezond leven! Helemaal Goud podcast, te vinden onder Spotify.

 

Over Antoinette van Elswijk.

Hallo, mijn naam is Antoinette van Elswijk-Olsthoorn (1964). Ik ben getrouwd met Kees. Wij zijn de trotse ouders van drie kinderen en 3 kleinkinderen. Vol passie werkzaam in mijn praktijk voor Reiki, Coaching en Luisterkind.

Terugkijkend naar hoe mijn leven voor Reiki was, besef ik dat ik eigenlijk alleen uit een hoofd bestond, waar toevallig ook nog een lichaam onder zat. Ik kon luchtig en tra la la overkomen als dat gewenst werd. Het gepaste masker opzetten voor dat moment. In feite stond mijn hoofd nooit stil. Hoofdpijn, last van mijn maag, stotteren, knieën op slot, waren de klachten die regelmatig weer terug kwamen.

                                                                                                      Reiki

Reiki is op mijn pad gekomen,er ging een wereld voor mij open! Mijn dagelijkse zelfbehandeling, na het volgen van de eerste graads Reiki cursus, gaf mij innerlijke rust in mijn hoofd en lichaam. Reiki is nu een groot onderdeel van mijn leven en mijn grote droomwens om Reikimaster te worden, heb ik in 2011 kunnen verwezenlijken, het grote geschenk van Reiki doorgeven.

                                                                                                     Luisterkind

Ik ben in contact gekomen met mijn gids. Deze verbinding gebeurt vanuit mijn innerlijke bewustzijn.[Ieder mens mens heeft zijn/haar eigen gids.]  Een gids is iemand zonder fysiek lichaam,die je helpt bij doelen en vraagstukken in je leven. Steeds duidelijker werd het:[ongeboren]kinderen en volwassen helpen vanuit hun innerlijke bewustzijn.  Doordat ik Luisterkindwerker ben sinds 2014, kunnen mensen klein en groot, hun ware innerlijke stem laten spreken. Dit schrijf ik sec opschrift en stuur het naar de persoon toe.

 


Antoinettevanelswijk

Antoinette van Elswijk

Schaepmanstraat, 29
2672AT Naaldwijk

Lid van beroepsvereniging

Reiki behandelingen en Reiki cursussen.