Regressie en Yager Therapie®

Opstap naar de toekomst - Toby Zeeman
Monster

Regressietherapie en Yager Therapie® zijn beide manieren om eerdere gebeurtenissen uit het leven te verwerken en problemen en blokkades op te lossen. Regressietherapie werkt met behulp van hypnose, Yager Therapie is GEEN hypnose.

Regressietherapie
gaat om het herbeleven van gebeurtenissen die zich eerder in je leven hebben voorgedaan. Ervaringen die we voor het 7e levensjaar opdoen kunnen we vaak nog niet goed verwerken en slaan we op in ons onderbewustzijn. Vaak zijn het overlevingsstrategieën van vroeger die je nu in de weg gaan zitten. Wanneer er sprake is van blokkades kunnen we deze met regressie opsporen en opheffen. Ook kan het tijdens regressie voorkomen dat je een trauma uit een vorig leven tegenkomt en kunt oplossen. Regressietherapie werkt met hypnose.

De Yager Therapie® is niet zomaar een methode. De Yager Therapie® is ruim 40 jaar geleden ontstaan en is evidence based. Het is een oorzaak georiënteerde methode die niet de symptomen bestrijdt maar zich richt op de bron. 
Yager therapie is een unieke werkwijze die is ontwikkeld door Prof. dr. Edwin K. Yager Ph.D, professor aan de 
medische faculteit aan de universiteit van Californie in San Diego (UCSD). Het criterium daarbij was; het oplossen van psychische, psychosomatische en fysieke klachten, problemen en stoornissen door het vinden van de oorzaak.
Yager Therapie® spoort alle delen van het probleem op en herschrijft deze waardoor het probleem in zijn geheel opgelost wordt.

Yager Therapie® is GEEN hypnose.

Voordelen van Yager Therapie®
- werkt zonder pijnlijke herbelevingen van trauma's of negatieve gebeurtenissen.
- werkt ook zonder dat de therapeut precies op de hoogte is van het probleem en is daarmee een zeer discrete behandelwijze.
- kortdurend, één tot enkele behandelingen volstaan voor bijna elke aandoening.

Over Opstap naar de toekomst - Toby Zeeman

Mijn kracht is jou in je kracht zetten

Mijn naam is Toby Zeeman.
Tijdens alle opleidingen die ik heb gedaan, heb ik mezelf goed leren kennen. Daarbij komt de levenservaring van jaren. Met deze kennis en ervaring wil ik graag anderen helpen. Ik wil je een opstapje bieden voor een mooie toekomst. Er is namelijk altijd een andere weg, een andere keuze mogelijk. Samen kijken wij welke weg jij wilt bewandelen in de toekomst en halen deze toekomst naar het nu.

Het leven is net een boek. Misschien dat je nu in een hoofdstuk zit dat je niet bevalt, maar het is aan jou om de volgende pagina om te slaan en te beginnen aan een nieuw hoofdstuk, een nieuw verhaal.

Jouw kracht zit in jou. Ik help je om die weer te vinden.
Het leven start nu!

Naast coach en hypnotherapeut ben ik meer dan 35 jaar leerkracht in het basisonderwijs geweest, waar ik de leerlingen heb mogen begeleiden naar hun eigen kunnen, hun eigen kracht.
In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn 2 honden. Zo zorg ik ervoor dat ook mijn fysieke en mentale gezondheid op peil blijven. Heerlijk ontspannen in de natuur!

Hieronder staan een aantal van de opleidingen die ik heb gedaan:

- NLP Practitioner
- NLP Master
- Mental Health Coach
- Train de Trainer
- Trainersopleiding ABNLP
- Trainer Quantum Touch
- Coördinator Hoogbegaafdheid
- Internationaal Register Hypnotherapie
- Beroepsopleiding Hypnose - Regressietherapeut
- Advanced Regressietechnieken
-Yager Therapie®
-Kinderhypnotherapeut

De gevolgde opleidingen zijn geaccrediteerd door één of meerdere van de onderstaande organisaties:

NVNLP - NL/NLP - ABNLP - CPION - GRO - KTNO - NVST - VBAG - VVET


Opstap naar de toekomst

Toby Zeeman

Ericastraat 15
2681CH Monster

Lid van beroepsvereniging

Regressie en Yager Therapie®