Professional Organizing - Begeleiding en advies bij het creëren van orde en overzicht

OrgaNICE Yourself-voor meer rust en ruimte in jouw huis en hoofd
Naaldwijk

Een Professional Organizer is een specialist in het aanbrengen van structuur in de breedste zin van het woord. Ik begeleid en adviseer bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte.

Verschillende opruimsystemen geprobeerd? Of diverse systemen naast elkaar? Na een radicale poging van een heel weekend opruimen is het na een maand weer terug bij af? Je bent echt de enige niet die ‘alles’ geprobeerd heeft om orde op zaken te stellen.

Coaching, begeleiding en adviezen van een professional organizer zijn voor jou van groot belang als je:

  • Gebrek aan controle hebt
  • Gebrek aan overzicht hebt
  • Gebrek aan tijd ervaart
  • Te veel spullen hebt
  • Last hebt van keuzestress

Je krijgt begeleiding bij het creëren van rust, ruimte en overzicht op een manier die bij jou past. Ik ben er om jou te ondersteunen en adviseren naar het gewenste eindresultaat, ik ben er voor jou als inspirator en motivator en ik ben jouw stok achter de deur. 

Mijn missie: om jouw na een drukke dag te laten thuiskomen. Thuiskomen in een huis waarbij je rust en ruimte ervaart. Waar je kunt ontspannen, opladen en genieten.

Mijn doel: meer rust en ruimte in jouw huis en hoofd.

OrgaNICE Yourself

Over OrgaNICE Yourself-voor meer rust en ruimte in jouw huis en hoofd

Ik ben Fabienne Kwakkenbos-van Tongeren, 37 jaar, getrouwd met een Lierenaar, moeder van twee kinderen en met de ambitie om het verschil te maken voor jou. Wij wonen samen met twee katten en een hond in Naaldwijk.

Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is om alle ballen in de lucht te houden, ik was zelf een kei in verzamelen, uitstellen en stapelen en kan mij dus goed verplaatsen in andermans drukke levens, overtuigingen en excuses. Ik kwam er tijdens een dieptepunt achter dat ik nooit had geleerd ‘hoe’. Inmiddels heb ik een hoop kennis opgedaan op dit vlak en ben ik ontzettend enthousiast om anderen hierin mee te nemen! Het is zo heerlijk om de basis op orde te hebben.

Om mijn kennis en professionaliteit op peil te houden ben ik momenteel bezig aan mijn NLP Master Practitioner. Verder ben ik aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO) die regelmatig trainingen en workshops organiseert ter informatie en inspiratie. Ben ik partner van Bewust Westland en doe ik regelmatig aan intervisie met collega’s.

Met mijn brede rugzak aan werkervaring, levenservaring en opleidingen weet ik dat ik jou wat te bieden heb. 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.


OrgaNICE Yourself

Fabienne Kwakkenbos-van Tongeren

Zandhaver 12
2673 BN Naaldwijk

Lid van beroepsvereniging

Professional Organizing - Begeleiding en advies bij het creëren van orde en overzicht