De Training van je Leven, coaching en zelfhelingtherapie, VoetreflexPlus therapie

Stap in je Leven!
's-gravenzande

De Training van je Leven. Een prachtige training in bewustwording. In 5 ochtenden of avonden weer helemaal zin in je leven! Je ontvangt de gebruiksaanwijzing voor je leven. Hoe kan je in het leven staan zonder stress, zorgen of angst?

Volg mijn prachtige Training van je Leven om weer helemaal zin in het leven te krijgen. In 5 dagen nemen we alle aspecten van je leven onder de loep. Je leert het verschil kennen tussen je ego en je ziel (wie je werkelijk bent). Na het volgen van deze training ben je werkelijk in staat om positiever in het leven te staan. Je leert dat het leven je niet zomaar overkomt zonder dat je hier invloed op kan uitoefenen. In plaats van te lijden in het leven leer je om LEIDER van je leven te zijn.

De cursus bestaat uit een mooie combinatie van psychologie en spirituele bewustwording. Het maakt je bewust van je gedrag en leert je om meer te handelen vanuit hoe jij het wilt en wat voor jou belangrijk is. Iedere sessie geeft je meer inzicht in jezelf en reikt je praktische tools aan om zelf toe te passen in het dagelijks leven. Dit zowel in je prive leven als in je werkgebied. 

De training is gebaseerd op De Levensinitiaties van drs. Bonnie Bessem. Ik geef de training 1 op 1 of in kleine groepjes.

VOETREFLEXTHERAPIE

Voetreflextherapie is oorspronkelijk een preventiemethode. Door regelmatig een behandeling te ondergaan voorkom je het ontstaan van ziekte. Je geeft je immuunsysteem een boost. Vooral in deze tijd erg belangrijk! Zorg dat je gezond blijft! Maak snel een afspraak!

Over Jacqueline van Wijk

Mijn naam is Jacqueline van Wijk. Ik ben coach, helingstherapeut en trainster van De Training van je Leven. Ik heb zelf een paar jaar geleden deze training gevolgd en ik voelde meteen...dit is het! Hierin komt alles samen wat ik de afgelopen jaren hebt geleerd. Ik voelde zo duidelijk dat dit is wat ik door mag gaan geven. Ik word zo blij van mensen begeleiden naar een leuker leven, mensen te laten inzien dat je geen slachtoffer bent van het leven. Dat je werkelijk het heft in eigen handen kan nemen in je leven. Mijn missie in het leven is om mensen bewust te maken. Ik ben mezelf tijdens mijn leven als het waren "verloren". Ik had me altijd zoveel aangepast, aan mijn ouders, mijn man, mijn kinderen, mijn werk. Totdat ik rond mijn 35e een punt bereikte dat ik niet zo verder kon. Ik voelde dat ik wat moest gaan leren, dat mijn werk niet meer bij mijn paste....kortom er moest iets veranderen. Nu terugkijkend heb ik echt "de roep van mijn ziel" gehoord. Kantoorwerk past totaal niet bij mij, ik moest met mensen gaan werken. Toen is mijn zoektocht begonnen, een hele reis. Wat zou ik toen blij geweest zijn met deze training. Dit is de reden dat ik trainster ben geworden van De Training van je Leven. Ik hoop van harte dat ik jouw begeleider mag worden naar jouw nieuwe leven....


Stap in je Leven!

Martin Luther Kingstraat 16
2694 AE 's-gravenzande

Lid van beroepsvereniging

De Training van je Leven, coaching en zelfhelingtherapie, VoetreflexPlus therapie