ZZP-er: muziekles, soundhealing, pedagogisch werker, verpleegkundige (niet praktiserend), docent, mu

Music Masters
's-gravenzande

Music Masters is een centrum voor onder andere muzikale coaching, verbinding en ontmoeting. Jong tot oud, met of zonder (lichamelijke/mentale) problemen, met of zonder uitdagingen, met of zonder behoefte aan extra ondersteuning... iedereen is welkom.

Hier een greep uit de werkzaamheden:

- Je kunt bij me terecht voor muziekles: gitaar, basgitaar, mondharmonica

- Je kunt me inhuren voor zzp-opdrachten in het onderwijs ((v)mbo), jongerenwerk, kinderopvang, zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Inzetbaar als docent, pedagogisch werker, coach, verzorgende/verpleegkundige, activiteitenbegeleider

- Je kunt bij me terecht voor soundhealing door middel van solfeggio met live-muziek

- Je kunt bij me terecht om met behulp van muziek in contact te komen met je gevoel en/of je lichaam en/of blokkades die je ervaart op te heffen

- Ik ben in te huren voor muzikale activiteiten om echt contact te maken met mensen met een verstandelijke beperking, autisme, dementie, etcetera

- Ik ben singer-songwriter en ik ben als zodanig ook in te huren. Bijvoorbeeld om een liedje voor je te schrijven als cadeautje voor een geliefde, jubileum, etcetera.

- Ik ben muzikant en ben ook te boeken voor je evenement, verjaardag, huiskamer-/tuinconcert. 

Over Music Masters

Mijn naam is Joe van de Velde. 10 juli 2023 heb ik Music Masters opgericht. 

Carrière

Ik heb ongeveer 18 jaar in de zorg gewerkt voor mensen met een verstandelijke beperking. Eerst als stagiair, toen als meewerkend groepsleider, daarna als eerst verantwoordelijk groepsleider/persoonlijk begeleider en vervolgens als integraal medewerker/persoonlijk activiteitenbegeleider+ en wervingsambassadeur. Na mijn carrière in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, ben ik in het onderwijs gaan werken. Eerst in Rotterdam op de opleiding Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (ongeveer 7 jaar) en vervolgens in Maassluis op de opleiding Helpende Zorg en Welzijn (ongeveer 1,5 jaar). 

Opleidingen

Na de HAVO heb ik respectievelijk de opleiding Sociaal Pedgogisch Werker (MBO Niveau 4), Verpleegkundige (MBO niveau 4) en Leraar Gezondheidszorg en Welzijn (HBO Bachelor) gedaan. 

Daarnaast

Ik heb zo'n 30 jaar ervaring als muzikant. Mijn hoofdinstrumenten zijn (elektrisch) gitaar en basgitaar. Verder kan ik behoorlijk blues harp spelen en ukelele. Ik kan een beetje drummen en toetsen spelen. Ook heb ik ruime ervaring als zanger en songwriter. Ik heb tevens in verschillende bands (in totaal meer dan 10) gespeeld met uiteenlopende stijlen/genres (punk, metal, indie-pop, indie-rock, folk, americana, singer-songwriter, britpop, etcetera), met zowel covers als eigen werk. Zowel als zanger-gitarist/frontman als basgitarist-backing vocals. Ik heb daarnaast ook ervaring als muziekleraar (gitaar en basgitaar). 


Music Masters

Johannes (Joe) van de Velde

Edisonstraat
2691GT 's-gravenzande

ZZP-er: muziekles, soundhealing, pedagogisch werker, verpleegkundige (niet praktiserend), docent, mu