voor diverse massages, klachtgericht, ter ontspanning of energetisch

Onbewuste Drijfveren
Maassluis

Wil je klachtgericht behandeld worden of gewoon ter ontspanning. Allebei, van harte welkom. Veel van mijn klanten zien de meerwaarde in van preventief behandelen. Gun jezelf die ontspanning en een moment voor jezelf!

Masseren vond ik altijd al leuk om te doen maar ik deed maar wat. Jaren geleden ben ik gestart met diverse massage opleidingen. Ik ben gediplomeerd (NGS) masseur sportmassage, ontspanningsmassage, stoelmassage en voetreflextherapeut.


Natuurlijk mag je van tevoren vertellen of je jouw massage klachtgericht of ter ontspanning wenst maar door de jaren heen werk ik op intuïtie en voel, als jij bij mij op de massagetafel ligt, waar in jouw lijf de meeste aandacht nodig is.
Daarom noem ik mijzelf intuïtief masseur.

Ons lichaam presenteert verschillende klachten maar die zijn (vaak) gevolg van een oorzaak.
Ja, ik kan zeker wat voor jou betekenen als je klachtgericht wilt behandeld worden maar weet dat ik ook tijdens jouw behandeling op zoek ga naar de oorzaak wat ervoor zorgt dat jij die betreffende klacht hebt opgelopen.

Mijn praktijk is gevestigd in paramedisch centrum Health Cirkel te Maassluis
Je kunt voor de deur parkeren (60 auto's) en een dames en heren toilet zijn aanwezig.

Naast masseur ben ik ook begeleider van familie- en organisatieopstellingen. Daarin bied ik in verschillende mogelijkheden aan.
Ook een opstelling in je lijf, terwijl jij comfortabel op de massagetafel ligt, is daar 1 van.
Kijk gerust verder op mijn website, of bel mij voor meer info of een afspraak.

Je bent welkom!

Hugo

Over Onbewuste Drijfveren

Leuk dat je dit leest! 

Mijn naam is Hugo van der Geest en gediplomeerd begeleider van familie- en organisatieopstellingen. Een opstelling is een mooie en krachtige manier als je verandering wenst maar dat niet wil lukken. Door het ondergaan van een opstelling maak je jouw onbewuste drijfveren, bewust. Dit zorgt voor inzicht, rust en begrip. 

Daarnaast ben ik ook gediplomeerd masseur in verschillende massages.

Na jarenlang in het familiebedrijf werkzaam geweest te zijn en een aantal ingrijpende dingen op het privevlak meegemaakt te hebben, ging ik nadenken wat ik nu met mijn leven verder wilde gaan doen. Ik ben toen verschillende opleidingen gaan volgen om te onderzoeken wat ik wel of niet wilde maar ook zeker voor persoonlijke ontwikkeling. Op die weg kwam ik het mooie werk van familieopstellingen tegen. Wat een mooie manier om het onbewuste, bewust te maken! 

Tijdens deze reis kwam ik er ook achter dat ik mijn werk alleen voor het geld deed en dat ik er geen energie meer uithaalde. Uiteindelijk heb ik mijn bedrijf verkocht en mij gespecialiseerd in het begeleiden van opstellingen en geven van intuïtieve massages.

Bezoek gerust eens mijn website:  onbewustedrijfveren . nl 


Hugo van der Geest

Hugo van der Geest

Boogertstraat 2
3141 VN Maassluis

Lid van beroepsvereniging

    CAT
voor diverse massages, klachtgericht, ter ontspanning of energetisch