NaarHugo.nl voor sportmassage, polariteitsmassage, voetreflexzonetherapie en stoelmassage

NaarHugo.nl
Honselersdijk

Wil je klachtgericht behandeld worden of gewoon ter ontspanning. Allebei, van harte welkom. Veel van mijn klanten zien de meerwaarde in van preventief behandelen. Gun jezelf die ontspanning en een moment voor jezelf!

Masseren vond ik altijd al leuk om te doen maar ik deed maar wat. Omdat ik mijzelf graag wil blijven ontwikkelen, ben ik verschillende opleidingen gaan volgen. Eerst een opleiding stoelmassage met Shiatsu drukpunten, daarna een opleiding tot het geven van een polariteitsmassage. Deze manier van masseren is ontspannend maar ook met strekkingen. Het brengt jou weer helemaal bewust in je lijf op een ontspannende manier. 

Toen gestart met de opleiding tot sportmasseur. Daar kwamen ook anatomie en fysiologie aan bod naast de praktijk. Toch handig om te weten hoe je lijf in elkaar zit met botten, spieren en organen.:-)

Ik heb ook een (gezonde :-) ) fascinatie voor voeten. De wetenschap dat je door middel van drukpunten op je voeten, mensen klachtgericht of ter ontspanning kan behandelen. Geweldig! Je raadt het al, ook daar een opleiding in gevolgd.

Vaak doe ik ook intuïtief een combinatie van massages door elkaar omdat ik op het moment als de klant op mijn massage tafel ligt, dat aanvoel.

Sinds 1 september 2021 heb ik een professionele massagepraktijkruimte in Honselersdijk tot mijn beschikking. Voorheen werkte ik thuis maar met een dochter van 6 mnd in huis, werkte dat voor mij niet ontspannend.

Bezoek gerust mijn website: naarhugo . nl

Tot snel!

Hugo

Over NaarHugo.nl

Leuk dat je dit leest! 

Mijn naam is Hugo van der Geest en gediplomeerd begeleider van familie- en organisatieopstellingen. Dit kan je als hulpmiddel gebruiken als je verandering wenst maar dat niet wil lukken. Door het ondergaan van een opstelling maak je jouw onbewuste drijfveren, bewust. Dit zorgt voor inzicht, rust en begrip. 

Daarnaast ben ik ook gediplomeerd masseur. Sportmassage, Polariteitsmassage, Voetreflexzonetherapie en Stoelmassage.

Na jarenlang in het familiebedrijf werkzaam geweest te zijn en een aantal ingrijpende dingen op het privevlak meegemaakt te hebben, ging ik nadenken wat ik nu met mijn leven verder wilde gaan doen. Ik ben toen verschillende opleidingen gaan volgen om te onderzoeken wat ik wel of niet wilde maar ook zeker voor persoonlijke ontwikkeling. Op die weg kwam ik het mooie werk van familieopstellingen tegen. Wat een mooie manier om het onbewuste, bewust te maken! 

Tijdens deze reis kwam ik er ook achter dat ik mijn werk alleen voor het geld deed en dat ik er geen energie meer uithaalde. Uiteindelijk heb ik mijn bedrijf verkocht en momenteel ben ik 1/3 van de week thuispapa, 1/3 van de week begeleid ik familie- en organisatieopstellingen en 1/3 van de week geef ik verschillende massages.

Bezoek gerust eens mijn website: naarhugo. nl  of onbewustedrijfveren . nl 


Hugo van der Geest

Hugo van der Geest

Grote Waard 18
2675 BX Honselersdijk

Lid van beroepsvereniging

    CAT
NaarHugo.nl voor sportmassage, polariteitsmassage, voetreflexzonetherapie en stoelmassage