BURO Vijverberg loopbaan- en lifecoaching, training

Nancy Vijverberg
Honselersdijk

Als loopbaan- en lifecoach help ik je meer zelfinzicht te krijgen en te ontdekken waar je echt gelukkig van wordt in je (werkende) leven.

Herken je...

dat je vastloopt in je loopbaan? Heb je het gevoel dat je al jaren op zoek bent naar wat je echt leuk vindt of waar je talent ligt? En als je dan iets in het vizier hebt, het lastig is een keuze te maken, want wat als dat nu de verkeerde keuze blijkt...

Vind je jezelf onzeker en ben je steeds op zoek naar dingen om jezelf te verbeteren?

Ervaar je veel stress, door wat je jezelf oplegt of omdat communicatie met je omgeving stroef verloopt?

Hoe fijn zou het zijn als... 

je doet wat je echt leuk vindt? Je met plezier naar je werk gaat. 

Je met vertrouwen keuzes maakt die op dat moment passend voor je zijn. 

Als je niet bij iedere stap die je zet die kritische stem in je achterhoofd hoort, maar je meer rust ervaart in wie je bent en wat je doet.
Als hierdoor ook de communicatie met anderen soepel verloopt. Jij steeds meer jezelf kan zijn ongeacht de situatie of degene die je tegenover je hebt.

In de coaching help ik je om inzicht te krijgen in wie jij bent en wat belangrijk voor je is. Zodat je keuzes kan maken die daarbij passen. Ik leg de focus op wat er al is en wat je hiermee kan. Ik spiegel, begeleid en pas theorie toe waardoor jij de inzichten krijgt. En zelfinzicht is precies hetgeen wat je nodig hebt om op die plek te komen waar jij gelukkig bent!

Over Nancy Vijverberg

Ik ben Nancy Vijverberg, loopbaan- en lifecoach en eigenaar van BURO Vijverberg. Sinds 2019 help ik klanten vanuit mijn eigen praktijk. Tijdens mijn loopbaan bij Randstad ontstond mijn interesse in gedrag en liefde voor het laten groeien van mensen. 

De wil om mezelf te verbeteren of veranderen, heeft me in het verleden vaak in de weg gezeten. Met een burnout als gevolg. Hoe meer ik wilde verbeteren, hoe verder ik van mezelf af kwam te staan. Inmiddels weet ik dat ik niet hoeft te verbeteren om in mijn leven te blijven groeien. Alles wat ik nodig heb, is mezelf.  Dat ene moment dat mijn coachee nu het zelfinzicht of de antwoorden krijgt die hij/zij nodig heeft om te vertrouwen op keuzes of op zichzelf, blijft het allermooiste in mijn werk. En dat is precies waarom ik doe, wat ik doe. 

Ik combineer mijn praktische aard met een sterk luisterend vermogen en de kracht om snel tot de kern van een probleem te komen. Van daaruit werken we samen naar een doel. Waarin jouw inbreng leidend is en ik je begeleid in het proces. Ik zet diverse methodieken in, waaronder NLP en ben Noloc erkend loopbaanprofessional.

Naast mijn werk laat ik op in de buitenlucht en door te bewegen. Een rondje hardlopen; een bootcamples en meer terug naar de basis met yoga, in beweging zijn geeft mij energie en inspiratie. 

Is het voor jou tijd voor meer energie, vertrouwen en inspiratie? Contact me gerust voor een vrijblijvende kennismaking!


BURO Vijverberg

Nancy Vijverberg

Socratesstraat, 15
2675 XD Honselersdijk

Lid van beroepsvereniging

BURO Vijverberg loopbaan- en lifecoaching, training