Creatief en Spiritueel Lifecoach - Passievol Duurzaam Gezond en Creatief Leven

Marike Daalman
Poeldijk

Als kledingontwerper en Spiritueel lifecoach kan ik je energetisch en emotioneel ondersteunen. Emoties zijn een ondergewaardeerde invloed op jouw welzijn, samen werken we aan verwerken van jouw emoties en helen van je innerlijk kind trauma's.

Als spiritueel en creatief lifecoach begeleid ik vrouwen (en mannen) op hun eigen pad naar gezonder leven door het leren toepassen van zelfacceptatie, zelfkennis en zelfliefde.
* Groepsgewijs middels vrouwen cirkels voor kleine groepen (4p).
* Individueel wordt vaak in één sessie een combinatie gemaakt tussen Reiki, kaartrekkingen en kunstzinnige Therapie.
Energie- en Emotiewerk samen gebracht in één lange sessie van 2-2,5 uur is een krachtig healing medium waarbij naast de verwerking van verleden ook op betere zelfredzaamheid van de client wordt gelet. Cliënten leren zelf kijken hoe zij stappen richting een eigen nieuwe levensvisie kunnen zetten. 

Je kunt ook terecht voor een Reikihealing, Reikireading en korte kaarttrekking sessies.

Duurzaam Creatief Leven
Als ontwerper/ coupeuse geniet ik van het creatieproces; van idee, ontwerpen tot en met het uitwerken en maken van unieke praktische maatkleding.
Ik organiseer tiener naailesworkshops in de vakantieperiodes, geef privé naailes of help je met een jumpstart workshop op weg.
Daarnaast geef ik losse patroontekenlessen en werk ik toe naar een leergang van ontwerp naar modeshow voor plusklaskinderen en ouderen om inzicht te ontwikkelen in het creatieproces. 

Tussen de groepsbijeenkomsten door ben ik vooral beschikbaar voor individuele sessies. 

Over Marike Daalman

Van een opleiding tot veel zelflerende en zelfstandige functies. Dit is in een notendop mijn afgelopen 30 jaar: MTS voor mode en kleding (afgestudeerd maatkleding en ondernemer), boekhoudkundig medewerker, projectsecretaresse, (bij 3 verschillende bedrijven), commercieel medewerker, directiesecretaresse en opleidingscoordinator. Vele workshops en korte cursussen. Lifecoaching, Burn- burnout. Ontdekken Hoogsensitiviteit, innerlijk kindtrauma's emotionele verwaarlozing, Midlifecrisis, indentiteitscrisis,  kleding ontwerpend, tekenend, schilderend, schrijvend. 

Gaandeweg helende creatieve methodes ontwikkelend. Toen kwam Corona, mijn tijd en ontwikkeling werd verder in een vertragingsjaar (jaar van de Os) zielsreis, naar zielsmissie en spirituele ontwikkeling, Reiki 1 en 2 en eeuwige student. Ik vind het heerlijk om autonoom te leren en te blijven ontdekken en probeer mijn bevindingen nu op papier te krijgen zodat ieder ze kan lezen.

Ik ben een creatieve empatische bezige bij met een groot hart voor de medemens. Een dag zonder humor is een dag niet geleefd. Mijn idealen zijn dat de waarde van vrouwen nu eens op echte waarde wordt geschat, feministe, ja dus :-). Daarnaast probeer ik door het steunen van individuen de maatschappij te minder rigide te laten worden en mensen bewuster te maken van hun eigen invloed op gezonder leven door authentieker te leven en minder te pleasen.


Marike Daalman

Marike Daalman -van Noort

Hofje van Maat 15
2685 RK Poeldijk

Creatief en Spiritueel Lifecoach - Passievol Duurzaam Gezond en Creatief Leven