Leefstijlcoaching en persoonlijke ontwikkeling m.b.v. je eigen kracht.

Voeding zonder fratsen
Honselersdijk

Lekker in je vel zitten. Dat betekent voor iedereen wat anders. Wil je weten wat je er zélf aan kunt doen om je goed te (gaan) voelen? Ik help je graag op weg, waarna je met nieuw verkregen kennis, de keuzes kunt maken die goed voor jóu zijn.

Neem je vitaliteit in eigen handen! Jij bent uniek, en wat voor een ander dé oplossing is, hoeft dat voor jou niet te zijn. 

De richtlijnen voor een gezonde voedingkeuze en leefstijl zijn bedacht voor een gemiddeld mens. Maar jij bent toch niet gemiddeld? Misschien heb je gezondheidsklachten, wil je overgewicht kwijt of zit je niet lekker in je vel en hebt te weinig energie. Wat je zoekt, is een passend antwoord, afgestemd op jouw situatie. 

Ik ben natuurvoedingskundige. Gedurende mijn driejarige studie aan de Academie Kraaybeekerhof, leerde ik goed te kijken naar wie je bent en wat je nodig hebt, om je vitaler en gelukkiger te kunnen voelen. Dat hangt vaak samen met het krijgen een betere gezondheid, ondersteund d.m.v. natuurlijke voeding, maar soms ook met het ontdekken waarnaar je verlangt maar niet hebt in je leven. Wat zou het voor jou betekenen, als je iets kunt veranderen? 

Het is uiteraard een combinatie van factoren die, als ze in balans zijn, ervoor zorgt dat je je goed voelt. Ter verbreding van mijn kennis volg ik daarom momenteel de opleiding tot Holistisch Leefstijlcoach. Met o.a. aandacht voor stressreductie, ademhaling, beweging en persoonlijke ontwikkeling. 

Leren wat je zelf kunt doen is één. Maar een gewoonte veranderen, om er je nieuwe leefstijl van te maken, is twee. Ik begeleid je hierbij graag. Zodat je gemotiveerd en vol vertrouwen op weg gaat, om jouw doel te bereiken. Krijg je er al zin in? Neem gewoon eens contact met me op. 

Over Voeding zonder fratsen

Ik ben Hester van der Leeden. Enthousiast, positief ingesteld, onderzoekend en benieuwd naar mensen hun verhaal, creatief en  oplossingsgericht. 

Ik ben gek op alles wat met eten te maken heeft. Van hoe het groeit, tot wat je voeding met je doet. Die kennis geef ik graag door tijdens  workshops en presentaties. 

Verder hou ik van het strand: de weidsheid en rust tegenover de kracht van een storm met een woest golvende zee. Daarom wandel ik ook regelmatig tijdens consulten. De gesprekken die ik dan voer, leveren mijn cliënt heel andere inzichten op dan zittend aan een bureau.

Als je mijn omgeving vraagt wie ik ben en wat mij typeert, dan is het antwoord dat ik communicatief sterk ben en me richt op het maken van contact. Dit maakt mij een klankbord dat je helpt te vinden, in je zoektocht naar een nieuwe manier om je leven in te richten. Of dat nou is door kleine dingen te veranderingen, of door het roer om te gooien, het verschil met hoe je je nu voelt kan groot zijn. 

Andere liefhebberijen: wildpluk en de toepassing van kruiden, culinair en medicinaal. Ik maak graag zelf natuurlijke verzorgingsprodukten. Ter ontspanning: fietsen, wandelen, musea- en filmbezoek, meditatie, uit eten gaan en samen met de kinderen in de auto hard meezingen met muziek. 


Voeding zonder fratsen

Hester van der Leeden

Dijkweg 127
2671AC Honselersdijk

Lid van beroepsvereniging

Leefstijlcoaching en persoonlijke ontwikkeling m.b.v. je eigen kracht.