Body Remembers Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork

Zentistic
Monster

Heb je vruchtwater in geslikt, ben je te snel geboren, was je gewenst, werd je gepest, zijn je ouders gescheiden.. Zo maar wat trauma voorbeelden die voor een scala aan klachten kan zorgen.

Body Remembers Trauma Therapie  & Trauma Release Breathwork

Wat je hoofd niet meer weet, onthoud je lichaam wel. 

Som kom je gewoon niet verder met praten omdat je hoofd het niet meer weet. Trauma kun je dan ook lastig oplossen. Jouw lichaam vergeet het niet. Hij weet precies wat jou is aangedaan en welk trauma er nog niet verwerkt is. Wanneer je last hebt van (geboorte) trauma kun je allerlei klachten ervaren: darmklachten, allergieën, astma, reumatische aandoeningen, rugklachten, blaasontsteking, paniekaanvallen, depressie, emotionele problemen, weinig energie etc. 

Met BRTT & TRB gaat je lichaam aan de slag om het trauma te verwerken zonder dat jij precies hoeft te weten wat je moet verwerken. 

Durf jij te vertrouwen op je lichaam en op mij om samen met jouw (geboorte)trauma aan de slag te gaan? Stuur me een berichtje en dan kijken we wat er mogelijk is. 

Liefs Nina

Over Zentistic

Ik weet als geen ander hoe het is om alle ballen hoog te willen houden. Dat je het voor je gevoel alleen moet doen. Een eigen bedrijf, intussen gescheiden, 3 kinderen en een aardige rugzak uit het verleden.

Toen ik een paar jaar geleden een burn-out kreeg kwam dat eigenlijk niet als een verrassing. Ook voor mijn omgeving niet. Maar ik wilde er gewoon niet aan. Dat overkomt mij niet. Maar laten we eerlijk zijn; een burn-out heb je niet van de een op andere dag. Dat is een heel proces en heeft een lange aanlooptijd.

Ik kwam gelukkig bij een hele lieven coach die mij weer met beide benen op de grond heeft gezet. 

Altijd al interesse in het spirituele ben ik de Reiki cursussen gaan volgen, dat was voor mij echt thuiskomen. Nu mag ik mij (Kundalini) Reiki Master Teacher noemen. Mijn tweede passie die ik heb gevonden is het geven van massages. Na verschillende cursussen en trainingen te hebben gevolgd worden mijn healings en massages intuïtief, met veel liefde en aandacht gegeven. 

Ik heb mijn pad gevonden en ben naast masseur, Reiki Master, ervaringsdeskundige (oa HSP, burn-out, (geestelijke) mishandeling) ook Holistich Therapeut. Ik geloof dat uit alles wat je meemaakt een les te leren is. Dat je er iets positiefs uit kan halen. Misschien zie je dat niet direct, maar het is er wel. Ik help je graag om dat te ontdekken. 


Zentistic

Nina van der Zwan

Havenstraat 55
2681LC Monster

Lid van beroepsvereniging

Body Remembers Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork