Passievolle Big Five for Life™ Professioneel Coach | Ik help Mens & Organisaties naar meer plezi

Vijfkracht
De Lier

Passievolle Big Five for Life™ Leiderschap Coach | Ik help Mens & Organisatie naar (werk) geluk, groei en meer resultaat door het (her)ontdekken van JOUW Reden van Bestaan met als resultaat dat je écht weet wat belangrijk voor jou is!

Vind je het lastig om focus te hebben op je leven? Krijg je voor jezelf niet helder wat écht belangrijk voor je is en welke stappen je daarbij verder kunnen helpen?
Vind je het lastig om knopen door te hakken en blijf jij doorsukkelen in een situatie waarin jij niet optimaal gelukkig bent?
Of blijf jij hangen in een baan of relatie die weinig voldoening geeft? Dan is Big Five for Life ™ methode écht iets voor jou!
Vervul jouw 5 grote levenswensen en leid het leven van jouw dromen! De Big Five for Life ™ methode is uniek en wereldwijd bekend! Een krachtige en mooie aanvulling in ieders leven volgens het concept van John P. Strelecky. John Strelecky is bestseller auteur van The Why Café.
Daarnaast schreef hij ook, The Big Five for Life, Life Safari en How to be Rich and Happy. 

Als Professioneel Trainer-Coach ben ik aangesloten bij De Nederlandse Orde van Beroepcoaches (NOBCO) en je kan mij vinden bij CoachFinder. 

Daarnaast ben ik gecertificeerd TMA professional en DISC gecertificeerd. 2 waardevolle analyses die ik in kan zetten om jou meer inzichten te geven of bij organisaties. 

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend nut & noodzaak gesprek! Tot snel. 

Over Vijfkracht

Vanuit bezieling en passie mensen in beweging brengen

"Mijn missie is een wereld waarin de overgrote meerderheid van de mensen geïnspireerd wakker wordt, zich veilig voelt, waar ze ook mogen zijn, en dat men de dag vervuld eindigt door het werk wat ze doen!"

Persoonlijk groeien vind ik belangrijk

Groei is het verbindende woord bij mijn persoonlijke Big Five for Life ™. Mijn GROEI neem ik mee in mijn contact met mensen.

Relaties opbouwen en relaties onderhouden doe je zowel privé als zakelijk. Verbinden hoort daar ook bij en staat bij mij voor vertrouwen, delen, kwetsbaar opstellen, begripvol zijn en veiligheid bieden. Een gevolg van mijn eigen leven willen leiden is dat ik authentiek ben.

Om te kunnen verbinden luister ik naar anderen 

Mensen maken makkelijk contact met mij en vertellen soms in een eerste gesprek dingen die ze niet aan een ander (durven) vertellen. Vanuit echt contact kan ik mensen inspireren, aanmoedigen en aansporen hun eigen Big Five for Life ™ te vinden. Zo kunnen ook zij groeien. 

Er zijn geen grenzen aan je dromen

Bij de Big Five for Life ™ is het heel gaaf te zien dat ieder mens van betekenis is en kwaliteiten, talenten, drijfveren en dromen heeft. Als je inzicht krijgt in jouw droom en anderen laat weten wat jouw droom is, dan is het te verwezenlijken!

Maurice van Lier
Gecertificeerd Big Five for Life ™ Trainer - Coach
Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches)

 


Vijfkracht

Maurice van Lier

Reigerlaan 111
2678 WS De Lier

Lid van beroepsvereniging

Passievolle Big Five for Life™ Professioneel Coach | Ik help Mens & Organisaties naar meer plezi